Mornari upalili motore! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Košarkaši Mornara počeli pripreme za adrenalinsku sezonu!

Mornari upalili motore! (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO

Na prvom treningu nije bilo Dereka Nidama, Milka Bjelice i Seada Šehovića koji se sa reprezentacijom pripremaju za predstojeći Mundobasket, kao ni Džejkoba Pulena koji stiže 23. avgusta i Daringtona Hobsona koji kasni zbog tehničkih problema.

Na prozivci su tako od novajlija bili Brendis Rejli Ros, Mirza Begić i Damir Markota, kao i “starosjedioci” Nemanja Vranješ, Uroš Luković, Vukota Pavić, Marko Mugoša, Ivan Jelenić, Radoje Vujošević i Lazar Pavićević.

FOTOGALERIJA:Tokom prve faze priprema sa članovima prvog tima treniraće i više članova juniorskog tima Mornara.

Cilj koji vam ja postavljam je opstanak u ligi. Kada ga ostvarimo možemo da postavljamo nove. Nikada se ne zna kako sezona može da krene. Sve ekipe se pojačavaju i kada ostvarimo osnovni cilj bićemo jaki da učinimo nešto više“, porulio je u pozdravnom govoru predsjednik Mornara Đorđije Pavićević.

On je dodao da se uprava kluba pobrinula da ekipa ima dobre uslove za rad i zaokruženu finansku konstrukciju.

Pobrinuli smo se da imate uslove da možete da razmišljate i bavite se samo košarkom. Pravili smo ekipu angažujući ne samo igrače koje krase košarkaški već i ljudski kvaliteti kako bi imali dobru hemiju koja je preduslov uspjeha“, rekao je alfa i omega Mornara.

Izvor: YouTube/KK Mornar BarŠef stručnog štaba „Ponosa Bara“ Mihailo Pavićević ponovio je da ima velike ambicije sa timom koji će voditi u novoj sezoni.

Sa ovim rosterom koji je Đoko obezbijedio u prelaznom roku nema nazad, možemo samo naprijed. Imena igrača u rosteru nameću ciljeve a oni su najveći. Normalno, idemo korak po korak. Prije svega treba da napravimo dobru atmosferu u ekipi i dobro se pripremimo. Ako uspijemo u tome, kvalitet igrača će doći do izražaja. Na nama u stručnom štabu je velika obaveza, nemamo prostora za alibi. Nisam alibi tražio ni u mnogo gorim situacijama, a ova je situacija kakvu bi mnogi treneri poželjeli“, prokomentarisao je trofejni trener.

Izvor: YouTube/KK Mornar BarZanimljivu poruku igračima je uputio sportski direktor Drago Spičanović.

Želim vam puno uspjeha i da u maju organizujemo druženja koja neće biti protokolarna već slavljenička. Markoti i Begiću želim dobrodošlicu a Rosu povratak“, bio je jasan Spičanović.

Izvor: YouTube/KK Mornar Bar


Pogledajte pozdrav barskih "mornara" pred početak priprema za sezonu koju su ljubitelji košarke pod Rumijom već nazvali adrenalinskom:

Izvor: YouTube/KK Mornar BarSve vijesti