Ili Kijanu ili niko! Upoznajte Džonija Srebrnorukog

Autor:

CD Projekt Red otkrio šta bi bilo da Rivs nije prihvatio ulogu Džonija Srebrnorukog…

Ili Kijanu ili niko! Upoznajte Džonija Srebrnorukog Foto: MONDO portal / Cyberpunk 2077

Do sada već i jednoćelijski organizmi zarobljeni pod ledom znaju da je Kijanu Rivs zvijezda RPG igre Cyberpunk 2077.

Zaista sjajan marketinški potez CD Projekt RED kompanije, da sve ovo sakrije od očiju javnosti sve do trenutka otkrivanja na E3 prezentaciji, jer je sve to urađeno tako fenomenalno, da je priča podignuta do neslućenih razmjera. Tokom razgovora sa novinarima na E3 prezentaciji, Majls Toust, glavni dizajner u CD Projekt RED-u, se dotakao naravno i priče o Kijanu Rivsu.

On je rekao da je cijela priča u suštini bila “Ili Kijanu ili niko”, odnosno da nisu ušli u proces sa potrebom da prosto moraju da imaju veliku holivudsku zvijezdu u igri po svaku cijenu, već da su od početka znali da je uloga buntovne rok zvijezde Džonija Srebrnorukog (Johnny Silverhand) kao stvorena da je igra Kijanu, i da su mu zato prišli prošle godine kako bi mu objasnili svijet igre i karaktera, u nadi da će mu se svidjeti i da će prihvatiti ulogu.

Da se kojim slučajem desilo da nije pao dogovor sa Rivsom, prosto bi našli adekvatnog glasovnog glumca za tu ulogu, ne bi jurili drugu veliku holivudsku zvijezdu, objavio je Play! Zine.

Pogledajte uostalom video, pa zaključite i sami kako se Kijanu snašao.

Pratite E3 na MONOD i MobIT stranicama >>>

Izvor: Cyberpunk 2077

Izvor: Cyberpunk 2077

Izvor: Cyberpunk 2077

Tagovi:
Sve vijesti