Budućnost: Evroligaška groznica, svi bi karte!

Autor:

Košarkaški klub Budućnost vjeruje da će zabilježiti rekord što se tiče prodaje sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu u kojoj će igrati Evroligu i braniti trofej šampiona ABA lige. Od sjutra od 10 časova prodaja sezonskih ulaznica!

Budućnost: Evroligaška groznica, svi bi karte! Foto: MONDO/Vanja Rajović

Podgorica je "veća" od Moskve!

Predstavnici KK Budućnost danas su saopštili da imaju više od 2.000 rezervacija za sezonske ulaznice u pretprodaji i da je njihova procjena da bi do početka sezone mogli da prodaju i 3.000!

"Kada smo imali sastanak sa predstavnicima Evrolige, rekli smo im da procjenjujemo da bismo mogli da dostignemo broj prodatih sezonskih ulaznica između 3.000 i 3.500 što je DESET puta više nego prošle sezone. Kada su uporedili to sa prethodnom sezonom i sa prodajom u velikom broju evroligaških klubova došli su do zaključka da bi to bila revolucija u prodaji sezonskih karata", rekao je novinarima sekretar kluba Marko Šegerec.

Prenio je detalje razgovora sa predstavnicima Evrolige, takmičenja koje će Budućnost prvi put igrati poslije 16 godina.

"Pitali su nas kako mislimo to da uradimo za tako kratak period. Mi smo im pokazali snimke i fotografije sa manifestacije 'Plava noć' kada smo slavili titulu šampiona ABA lige, pokazali smo to kao koncetraciju velike energije i želje koja bi trebalo da se pretoči u kupovinu sezonskih karata. Mi smo već stigli do više od 2.000 rezervacija. To je već premašena cifra u odnosu na CSKA, koji je prošle sezone imao prodatih 1.200 sezonskih karata, a znamo razliku u veličini Moskve i Podgorice".

Od sjutra (srijeda) na improvizovanom štandu u Super Voliju zainteresovani će moći da kupe sezonske karte za tribinu koju budu želljeli, kao i da dobiju sve neophodne informacije svakog dana od 10 do 22 časa, osim nedjelje.

Cijene godišnjih ulaznica su raspoređene po sektorima, a kreću se od 140 do 2.000 eura novčanica. Cijene karata su, dakle, nepromijenjene u odnosu na ono o čemu je MONDO već pisao, ali promijenjena je našminkana "Morača", koja će pored novog izgleda imati i nove ulaze.

"Ovo je mini-revolucija u Crnoj Gori što se tiče sistema prodaje sezonskih ulaznica, ali i ulaza u dvoranu. 'Morača' će da ima devet novih ulaza, tako da neće biti nikakvog čekanja. Polako se navikavamo na standarde Evrolige", rekao je direktor prodaje Vuk Pejović, koji je naglasio da je interesovanje za sezonske karte veliko...

"Imamo već 2000 karata rezervisanih u pretprodaji, a prodaja će ići sve dok bude interesovanja. Prema Evroligi, sponzorima Evrolige i gostujućim klubovima imamo obavezu da ostavimo ukupno 500 karata, a sve ostalo je pušteno u prodaju. I prodaja sezonskih će trajati sve dok navijači budu željeli da kupe kartu", govori Pejović.

"Morača" spremna početkom septembra (FOTO)


Trenutno najbolje prolazi centralni sektor, te sektori sa strana koji koštaju po 180 eura, a još nije poznati gdje će biti smještene najvatrenije pristalice Budućnosti.

"Radimo i dogovaramo se sa Varvarima. Imaće obezbijeđen sektor", dodao je Pejović.

- Cijene godišnjih ulaznica - 

Najeftnija godišnja karta će iznositi 140 eura, a najskuplja 2000.

Po 140 eura će koštati novoizgrađena galerija, tribina kod prolaza 1 lijevo, kod prolaza 10 desno, te kod prolaza 5 i 6 lijevo i desno.

Druga najeftnija opcija je 180 eura. Za taj novac moći ćete da kupite karte kod prolaza 1 desno, kod prolaza 10 lijevo, kod prolaza 7 lijevo, te kod prolaza 4 desno i lijevo, kao i u galeriji iza koša koji se nalazi prema svlačionicama.

Po 240 eura će koštati godišnje ulaznice kod prolaza 2 lijevo, kod prolaza 3 desno, te kod prolaza 7 desno.

Po 300 eura će stajati jedna od najboljih mjesta, kod prolaza 2 desno, prolaza 3 lijevo, te kod prolaza 8 lijevo i prolaza 9 desno.

Za ložu treba izvojiti 1000 eura, a najskuplji je parter A i njegova cijena iznosi 2000 eura!

KK Budućnost će u Evroligi igrati 15 utakmica kod kuće i još 11 utakmica u ABA ligi (plus plej of ako ga bude).

Cijene pojedinačnih karata za Evroligu: 15, 10 i 7 eura.

Cijene pojedinačnih ulaznica za ABA Ligu: 7, 5 i 3 eura. 

Sve vijesti