Legende preuzimaju lavove!

Autor:

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore će ostati bez selektora Dragana Đukića i direktora Blaža Lisičića, a njih će zamijeniti Zoran Roganović i Draško Mrvaljević.

0
A- A A+
rukomet-reprezentacija Foto: MONDO/Anto BakovićDolazi neko novo vrijeme za mušku rukometnu reprezentaciju Crne Gore! Nadamo se bolje…

A u tom periodu pred nama uz “lavove” će biti legende crnogorskog rukometa - 41-godišnji Zoran Roganović je novi selektor rukometaša Crne Gore, a 39-godišnji Draško Mrvaljević je novi pomoćnik i direktor naše selekcije. Tu informaciju su plasirale Dnevne novine, a čeka se samo zvanična potvrda.

Roganović će tako na klupi naslijediti Dragana Đukića koji je očigledno bivši, dok će Mrvaljević na mjestu direktora A reprezentacije zamijeniti Blaža Lisišića. Roganović je završio karijeru u švedskom Lundu, klubu u kojem je legenda, predaje u rukometnoj gimnaziji i vodi mlađe selekcije kluba iz
Lunda. Međutim, nakon dugih pregovora dogovorio se sa RSCG i uskoro će preuzeti selektorsko mjesto.

Mrvaljević je prethodne sezone igrao za izraelski Makabi Rehovot, a sve su prilike da će zbog novog posla završiti igračku karijeru.

Sve vijesti