Drašković za MONDO: Bokseri su plemeniti ljudi!

Nikšićanin Boško Drašković postao je selektor bokserske reprezentacije Crne Gore sa nepunih trideset godina. Drašković u razgovoru za MONDO govori o svojim uzorima, da li se tukao u školi, povredama...

Drašković za MONDO: Bokseri su plemeniti ljudi! Foto: MONDO

Selektor bokserske reprezentacije Crne Gore Boško Drašković godinama je predstavljao Crnu Goru na brojnim međunarodnim takmičenjima. Jedan je od najistaknutijih boksera u istoriji olimpijskog boksa u našoj zemlji.

Biografija mladog selektora je bogata. Zlatna medalja na Mediteranskim igrama (Peskara 2009). Učesnik Olimpijskih igara u London 2012, peto mjesto na Evropskom prvenstvu u Moskvi 2010, učesnik WSB Svjetske lige u sezoni 2010/2011 kao član Bokserskog kluba Milano Thunder Dolce&Gabbana, najbolji bokser Beogradskog pobjednika, najbolji bokser i osvajač prvog Memorijalnog turnira Mate Parlov (Arena kup), višestruki osvajač Trofeja Podgorice, učesnik pet svjetskih i pet evropskih prvenstava, ukupno 120 međunarodnih mečeva što je nezabilježeno među crnogorskim bokserima.

Intervju smo radili u prostorijama City fitness-a, gdje Drašković drži školu boksa (bokserski klub "Žarko Mijatović") kao i treninge fit boksa za rekreativce.

Izvor: youtube

Tagovi:
Sve vijesti