Koji je bolji: LG G6 ili Samsung Galaxy S8

Ne, nisu se pojavili! Ne, ne znamo im tačne opcije, ali to nas ne sprečava da ih uporedimo već sad, zar ne?!

Koji je bolji: LG G6 ili Samsung Galaxy S8 Foto: Promo/LG/Samsung/MONDO portal

Samsung Galaxy S8 upoznaćemo tek u martu, na prvom ovogodišnjem Unpacked događaju, na kojem će biti predstavljena dva modela - Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus. LG G6 upoznaćemo već 26. februara, u okviru MWC 2017 konferencije, a telefon će biti u prodaji već u martu.

Specifikacije i jednog i drugog telefona su poznate, ali nisu potvrđene, pa ovu komparaciju svakako uzmite s rezervom i „šta bi bilo, kad bi bilo“ stavom. MobIT ekipa već je potvrdila svoje učešće na LG konferenciji, a ne sumnjamo da će poziv stići i za Samsung Galaxy S8 premijeru. Do tada pogledajmo specifikacije jednog i drugog.

G6: Impresivno tanke ivice, metal, novi dizajn...

Galaxy S8: Prve slike UŽIVO, komplet specifikacije

Vatromet, LG, LG G6, MWC 2017, MWC17 Foto: Promo/LG

Zašto smo ovo uradili? Eto, jer će Samsung Galaxy S8 i LG G6 biti verovatno dva najveća konkurenta u ovom delu godine, s tim da bi mogao da ih iznenadi Huawei P10. Novi iPhone u ovom periodu nećemo videti, pa će korisnicima izbor biti sveden na Android uređaje. U svakom slučaju, zanimljivo je videti ih jedne pored drugi i sa nezvaničnim specifikacijama.

Ideju za ovaj tekst dobili smo na PhoneArena sajtu.

Pogledajte uporedne specifikacije i slike uređeja:

 A šta vi kažete, koji telefon očekujete s nestrpljenjem?


Sve što dalje možemo da vam kažemo jeste da nas pratite - potrudićemo se da na MWC 2017 sajmu, gde ćemo upoznati LG G6 budemo slikom, rečju i videom! Od ove godine MobIT će pratiti MWC 2017 i druge premijere i video klipovima!

Pratite sve MobIT vesti vezane za Mobile World Congress na MWC17.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vijesti