• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posljednji koncert Summer Jam-a večeras - Duo Tina Džankić

Autor Ana Božović

Večeras, sa početkom u 21h, na posljednjem koncertu “Summer Jam at The Capital Plaza” powered by Addiko Bank & CR Investment, nastupa Duo Tina Džankić. Koncert je pomjeren dan ranije zbog vremenskih prilika.

 Posljednji koncert Summer Jam-a večeras - Duo Tina Džankić Izvor: Promo/The Capital Plaza

Duo čine Tina Džankić vokal i Branko Koprivica pijanista. Podgoričkoj publici će se predstaviti pop i rok obradama, MTV hitovima.

„Ovaj duo ne postoji dugo, sviramo mjesec dana, aktivno, ali smo unijeli dušu, pa to odaje utisak da traje godinama. Birali smo repertoar prvo po našoj mjeri, da se dopada nama. Ne zato što nam je ego veliki, već što ćemo prenijeti emociju, a tu emociju će osjetiti i publika. Ja sam oduvijek pjevačica u bendu, pa je ovo za mene otkrovenje, ali i odmor za glasne žice.  Želim da ovo bude nešto čemu ću da stremim i da tako dočekam penzionerske dane, mirno.  Moj kolega, pijanista Branko Koprivica, uživa u ovome koliko i ja. Lijepo smo raspoloženi za večerašnju svirku i nadamo se da će biti publike, da se lijepo družimo i uživamo u emocijama koje muzika pruža“, kazala je Džankić.

Podsjećamo, The Living Room, Elit i The Capital Plaza organizovao je tokom ljeta muzičke programe u atrijumu The Capital Plaza centra - pod sloganom “Summer Jam at The Capital Plaza”powered by Addiko Bank & CR Investment, nudeći sjajnu atmosferu za brojne posjetioce, utorkom i četvrtkom. Iako je bilo veoma izazovno ljeto zbog epidemiološke situacije, Summer Jam je i ove godine opravdao očekivanja i održan je uz dobru saradnju organizatora i poštivanje svih zdravstveno-bezbjednosnih mjera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA