Šta će biti sa prodatim Huawei i HONOR telefonima

Korisnici, koji su već kupili Huawei i HONOR telefone imaju samo jedno pitanje, a mi smo saznali odgovor na isto.

0
A- A A+

U Londonu je predstavljena nova HONOR 20 serija, koja ima HONOR 20, HONOR 20 Pro i HONOR 20 Lite telefone, a na prezentaciji nije bilo direktno riječi o američko-kineskom trgovinskom ratu, kao ni o povlačenju licence kompanijama Huawei i HONOR za Android OS.

Ipak, kako smo saznali od zaposlenih u kineskoj kompaniji, s kojima smo tokom premijere imali priliku da razgovaramo - korisnici koji su već kupili Huawei ili HONOR telefone nemaju razloga za brigu. Njihov telefon i aplikacije radiće uobičajeno, uključujući sve Android OS komponente.

Rekao je ovo Huawei i u svojoj prvoj reakciji na ovu situaciju:

"Naša kompanija značajno je doprinijela razvoju i rastu Androida širom planete. Kao jedan od njihovih globalnih partnera, blisko smo sarađivali sa open-source platformom kako bismo razvili ekosistem od kojeg su se okoristili i korisnici, i industrija.

Huawei će nastaviti da pruža bezbednosna ažuriranja i servis nakon kupovine svim postojećim Huawei i Honor smartfon i tablet uređajima, pokrivajući one koji su već prodati i one koji su trenutno u zalihama u prodavnicama širom svijeta.

Nastavićemo i da gradimo bezbjedni i održivi softverski ekosistem, sa namjerom da pružimo najbolje iskustvo svim korisnicima na globalnom nivou" saopštila je kompanija Huawei, a isto se odnosi na HONOR.

Tagovi:
Sve vijesti