Evo ko za Novu godinu pjeva u Baru!

Novogodišnji program u najvećem primorskom gradu obradovaće i ljubitelje najboljeg domaćeg popa i kafanskog derneka i YU nostalgičare. Evo zbog čega!

Evo ko za Novu godinu pjeva u Baru! Foto: MONDO/Anto Baković

Barane i njihove goste u najluđoj noći zabavljaće na Trgu Vladimira i Kosare najveća crnogorska muzička zvijezda Sergej Ćetković! Za zagrijavanje atmosfere u najluđoj noći i ove godine biće upotrijebljen oprobani “recept” – najpopularniji barski bend “AkademiA”!

Na Trgu Vladimira i Kosare zakazane su velike žurke i dan ranije 30. decembra, odnosno za reprizu “najluđe noći” 1. Januara.

 Dan uoči centralnog novogodišnjeg koncerta takođe će biti viđena jedna repriza i to, po mnogima najboljeg narodnjačkog koncerta ikada viđenog pod Rumijom pošto je mikrofon od 23 do sitnih jutarnjih sati rezervisan za Aca Pejovića.

Jedan od najpopularnijih folk pjevača regiona oduševio je ljetos koncertom na manifestaciji Ljeto sa zvijezdama troipočasovnim koncertom pa su se u TOB-u potrudili da ispune želju velikog broja Pejovićevih fanova i angažuju ga i za novogodišnje praznike.

Velika žurka zagarantovana je i za veče 1. januara u kojem su zvijezde večeri Plavi orkestar i Perper! Sarajlije stižu da “oduže” koncert koji nije održan prošle godine u Baru zbog nevremena, dok će legendarni domaći rok bend “oduživati” to što ih dugo u punom sastavu nije bilo pod Rumijom.

I ove godine na Trgu Vladimira i Kosare poslednjeg dana godine tačno u podne održaće se koncert klasične muzike u okviru kojeg će nastupiti hor Antivari musica sa našim najpoznatijim operskim sopranom Aleksandrom Vojvodić Jovović, pod dirgentskom palicom Mira Kruščića.

Podsjetite se kako je u Baru dočekana 2018. godina:

SPEKTAKL: Čudesna Marija u Baru! (FOTO, VIDEO)

Sve vijesti