Željko Joksimović i Brena za Novu godinu u Tivtu

Autor:

Evo ko će sve zabavljati Tivćane i njihove goste u najluđoj noći...

0
A- A A+
Tivat Foto: MONDO/Turistička organizacija TivatTuristička organizacija, Opština i Udruženje ugostitelja i hotelijera Tivta i ove će godine prirediti višednevni poseban novogodišnji program na gradskoj rivi i šetalištu Pine a vrhunac će biti doček Nove 2019. godine na kojem će Tivćane i njihove goste zabavljati Željko Joksimović.

„Očekujemo u najmanju ruku onoliko posjetilaca koliko smo ih imali i lani kada je u Tivtu za Novu godinu pjevao Gibonni. Za realizaciju ovog programa TO Tivat je izdvojila 70 hiljada eura, Opština 35.000, dok će Udruženje ugostitelja samostalno ili preko sponzora, učestvovati sa još 30 do 40 hiljada eura", kazala je juče na radnom doručku sa novinarima, direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić.

Ona je podsjetila da je Novu 2018.godinu na Pinama uz Gibonnija dočekalo preko 10 hiljada ljudi, a da je tokom trajanja novogodišnjeg programa od kraja decembra 2017. do prve dekade januara 2018. Tivat imao ukupno preko 50 hiljada gostiju.

„Već prepoznatljive kućice sa specifičnom novogodišnjom ponudom tivatskih ugostitelja na Pinima će biti postavljene već oko 15.decembra od kada će krenuti raznovrsni programi zabave i animacije. Glavni program počinje 26.decembra koncertom Amadeus benda, dan kasnije nastupa Ana Rucner, a 28.decembra je poseban popodnevni program za najmlađe posjetioce u kojem učestvuju Leontina, Minja Subota i Tijana Dapčević, dok je uveče na Pinima koncert Borisa Novkovića. Potrudili smo se da imamo ponešto za svačiji ukus, pa tako 29.decembra „Tambura night“ sa nastupom sastava „La Banda “ iz Novog Sada, dan kasnije popodne klasične muzike imaće sastav „The Gents“ dok je noć rezervisana za „Disco Inferno Night“ sa nastupom muzičara iz Splita“, kazala je Glavočić dodajući da će na novogodišnju noć 31.decembra zabavu na Pinima otvoriti nastup Abba Tribute benda iz Beograda, a Tivćane i njihove goste će muzikom u 2019. potom uvesti Željko Joksimović.

Naredne večeri, 1.januara nastupiće Bojan Delić i zvijezda večeri – Lepa Brena, dok se program završava 2.januara kada koncert na Pinima imaju Ana Kokić i grupa „Toć“.

Sve vijesti