UPS?! (FOTO, VIDEO)

Ovi punjači su hit u svijetu, a stižu i u Crnu Goru - tu je i ONAJ emotikon ;)

UPS?! (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO portal / Marko Čavić

UPS, šta ti je to na stolu?! UPS, ništa - punjač ;) Ne za PC, ali za mobilni...

Na IFA 2018 sajmu u Berlinu ima svega i svačega, posebno u dijelu Sajma u kojem se nalaze oni mali proizvođači, koji nemaju novca za ogromne štandove, ali među njima uvijek pronađemo neki hit. Takav je Moji Power iz Italije, koji pravi sertifikovane mobilne punjače nevjerovatnog izgleda.

Moji Power je otkupio licencu od Emoji alijanse za korišćenja zvaničnog izgleda popularnih smajlija i rezultat su nevjerovatno zanimljivi i vrlo kvalitetno izrađeni mobilni punjači, koje svi jedva čekaju da stave u torbu i izvade kad zatrebaju. U prodaji je na desetine punjača, svaki besprekorno proizveden, sa konektorima za USB Type-C ili microUSB i tasterom za provjeru kapaciteta i uključivanje, odnosno isključivanje punjenja.

Tu su duh, kostur, uplakani smajli, običan smajli, smajli sa zvijezdama i srcima u očima, majmun, bolestan i grohot smajli - ma, nema kojeg nema, uključujući i ONE smajlije, koje vidite prve u našoj galeriji slika :)

Punjači se isporučuju i u naš region, za tri kupljena poštarina se ne plaća, ali su cijene prilično jake, s obzirom na kapacitet. Za model od 2.600 mAh (tipično 2.500 kako nam rekoše na štandu) cijena je čak 25 eura, a za model od 5.200 mAh (tipično 5.000 mAh) cijena je 35 eura.

Pratite naše društvene mreže za slike, video i izvještaje i ne zaboravite da pratite oznaku IFA 2018 na MONDO sajtu i #MobITIFA2018 oznaku na društvenim mrežama!

Tagovi:
Sve vijesti