“Plavo-bijeli” u posjeti m:telu!

Autor:

Šef stručnog štaba Budućnosti Vladimir Vermezović i reprezentativac Petar Grbić danas su bili gosti kompanije m:tel, koja je “zlatni sponzor” najpopularnijeg crnogorskog fudbalskog kluba.

“Plavo-bijeli” u posjeti m:telu! Foto: m:tel

Predstavnici m:tela, direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Milivoje Cerović i Bojana Vešović, marketing i PR menadžer kompanije, uručili su gostima poklone i poželjeli sreću u svim takmičenjima.

Cerović je istakao zadovoljstvo činjenicom da kompanija "m:tel" uspješno sarađuje i direktno pomaže sportske kolektive, uz želju da Budućnost uvijek bude na vrhu, kako je istakao “gdje joj je i mjesto”.

Vešović je goste upoznala sa projektom "Moj klub" koji je u saradnji sa marketing službom FK Budućnost pokrenut od strane kompanije "m:tel", a čiji je glavni dio prepaid paket sa posebnim pozivnim brojem 060 i čijim korišćenjem korisnici ostvaruju brojne benefite, a procenat od ukupnog prometa opredijeljen je za razvoj omladinske škole Budućnost.

Vermezović i Grbić su zahvalili predstavnicima domaćina na prijemu i istakli važnost ove i sličnih kampanja u cilju širenja baze simpatizera FK Budućnost, ali i korisnika usluga kompanije "m:tel". 

Na kraju druženja u prostorijama m:tela Cerović je šefu struke i crngorskom reprezentativcu iz redova “plavo-bijelih” i Petru Grbiću, uručio telefone najnovije generacije kao i prepaid pakete "Moj klub", uz dodatne prigodne poklone.

Sve vijesti