City Fitness zadao "Goblet čučanj"! (VIDEO)

Autor:

Ove nedelje za MONDO Fitness izazov potrudila se ekipa City Fitness-a iz Nikšića, a kako su kolege iz ostalih gradova odgovorile, pogledajte!

City Fitness zadao "Goblet čučanj"! (VIDEO) Foto: MONDO

Milivoje Đurđić i Ivan Vuletić spremili su novi MONDO Fitness izazov, u pitanju je "Goblet čučanj" jedna od polpularnijih vježbi među mnogim rekrativcima i naprednim vježbačima.

Izvor: MONDO/City Fitness


Stav je širine ramena, a stopala lagano okrenuta prema van. Koljena gledaju u istom pravcu kao nožni prsti. Držimo "kettlebell" za ručke (rogove) blizu naših prsa, a laktovi stoje uz tijelo. U čučnju koljena idu prema naprijed, a zdjelica prema dolje. Koljena i kukovi se zajedno savijaju. Dok se spuštamo u čučanj, širimo koljena koja prate liniju nožnih prstiju, a stopala ostaju na podu bez dizanja peta. Spuštamo se što dublje možemo, leđa moraju biti ravna i ne smijemo osjećati bolove. Laktove stavimo na unutarnju stranu bedra i dok držimo kettlebell ispred sebe laktovima guramo koljena van. Stopala moraju ostati na podu cijelo vrijeme. Leđa moraju biti ravna cijelo vrijeme.

Na izazov je u ime Capital Fitness centra odgovorio Matija Mašković.

Izvor: MONDO/Capital Fitness Center


U ime Soko Gym-a zadatak je uradio Miloš Bojović.

Izvor: MONDO/Soko gym

  Efektan video kao i uvijek dolazi iz barskog CF Station-a, a na izazov je odgovorio Aleksandar Bulatović.

Izvor: MONDO/CF Station

  I za kraj fenomenalna timska izvedba ekipe iz Nikšića, u čijem su sastavu Nevena Knežević, Helena (beba), Boris Mijušković, Nevena Vulević i Vu Ling.

Izvor: MONDO/City Fitness


Podsjećanje, 2. i 3. decembra u tržnom centru Mall of Montenegro biće održan deveti po redu fitness festival, na kojem će biti klubovi kako iz Crne Gore, tako i iz okruženja!
Dođite da vježbamo zajedno!

Svi MONDO Fitness izazovi:

MONDO Fitness izazov br.1
MONDO Fitness izazov br.2
MONDO Fitness izazov br.3
MONDO Fitness izazov br.4
MONDO Fitness izazov br.5
MONDO Fitness izazov br.6

Sve vijesti