“Veskov sklek” prvi MONDO fitnes izazov! (VIDEO)

Autor:

Mondo fitnes izazov ove nedjelje je tzv. “Veskov sklek” i postavlja ga instruktor u klubu Soko Gym Vukašin Tomčić. Pogledajte kako su na njegov izazov odgovorili iz Capital Plaza centra, City fitness-a i CF Station kluba!

“Veskov sklek” prvi MONDO fitnes izazov! (VIDEO) Foto: MONDO

Prošle nedjelje smo najavili, a danas počinjemo našu novu kampanju koju smo nazvali MONDO fitness izazov. Da podsjetimo: fitnes eksperti iz četiri renomirana crnogorska kluba postavljaće iz nedjelje u nedjelju izazov svojim kolegama u vidu jedne vježbe, a potom će u svakom klubu izabrani vježbač odgovoriti na izazov.

 Prvi izazov postavio je naš stari znanac iz rubrike MONDO fitness Vukašin Tomčić profesor fizičkog vaspitanja,  diplomirani kineziterapeut, personalni trener i instruktor grupnog fitnessa, WFF/NABBA, TRX trener, Kettlebell level1 trener, IUKL i kondicioni trener u SokoGym-u.

Vježbu u Soko Gym-u zovemo "Veskov sklek" , a njen stručni naziv je "pliometrijski sklek iz položaja puzanja", objasnio je Vukašin prije prezentacje:

: MONDO/SokoGym


Evo kako je Pavle Marović odgovorio na izazov u ime CrossFit klub Station iz Bara:

: MОNDO/CF Station Week One


Marko Đukanović i Aleksandra Luković su odgovorili na izazov u ime nikšićkog City fitness-a:

: MONDO/City fitness


Ovako je “Veskov sklek” izveo predstavnik Capital plaza centra 17-godišnji Ivan Lakićević:

: MONDO/Capital plaza centar


I na kraju, evo kako je na izazov odgovorio Lazar Mićović iz Soko Gym-a:

: MONDO/SokoGym


Vidjeli ste pet izvedbi ove sjajne vježbe. Probajte i provjerite koliko ste fit! Prethodno možete da nam prenesete utiske o tome kako su na izazov odgovorili u četiri renomirana fitnes kluba iz Podgorice, Nikšića i Bara u komentarima portalu ili na našoj Fejsbuk stranici!

Do sledećeg ponedjeljka, budite nam FIT!

Sve vijesti