Barani uputili CrossFit izazov! (VIDEO)

Autor:

Poslednji ponedjeljak oktobra donosi Mondo fitness izazov br. 4. Stigao je red da kolege iz Podgorice i Nikšića izazovu i majstori fitnesa iz Bara.

Barani uputili CrossFit izazov! (VIDEO) Foto: MONDO

U ime CF Station kluba, izazov je spremio profesor fizičkog vaspitanja i driketor SC Topolica Branislav Bane Nenezić. Vježba koju je Bane odabrao,naravno, stiže iz cross fit "asortimana". Službeni nazivje "toes to bar".

Izvor: MONDO/CF Station


Na upečatljiv video aranžman izazova iz Bara, iz nikšićkog City fitness kluba, po običaju, odgovorili su holivudski. Prije nego odgledate snimak, upozorenje: Ne gledajte bokserski spektakl našeg reprezetativca Boska Drašković i Nikola Koprivice u pozadini već vježbu koju sjajno izvodi Davor Kamidžorac! Bar ne prvi put…

Izvor: MONDO/City fitness


Na izazov iz Bara u ime podgoričkog Capital plaza centra odgovorio je efektno Marko Jorgačević:

Izvor: MONDO/Capital plaza centar


Za adekvatan odgovor iz Soko Gym-a pobrinuo se Marko Rakočević:

Izvor: MONDO/SokoGym


Za kraj, evo i kako je na Banetov izazov odgovorio Nikola Djurović iz CF Station klubа:

Izvor: MONDO/CF Station

Umjesto fitnes storije za pozdrav, ovog puta, prezentiraćemo dva "MONDO baby fitness izazova"! Prvi izazov uputio je svim vježbačima mladim tatama ponovo Bane Nenezić. Pogledajte i ne preduzimajte vježbu bez dozvole mame!

Izvor: MONDO/Branislav Bane Nenezić


Drugi izazov uputio je profesor fizičkog vaspitanja i instruktor fitnesa u Soko Gym-u Vukašin Tomčić. Pogledajte njgov izazov na ovom linku:

Ovo je najmlađa učesnica Podgoričkog maratona!

Sve vijesti