Izraelac sudi meč Budućnost - Partizan

Autor:

UEFA je za glavnog arbitra sutrašnjeg meča u Podgorici imenovala Roija Rajnšrajbera

0
A- A A+

Izraelski sudija Roi Rajnšrajber sudiće revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana u Podgorici, odlučila je UEFA.

Rajnšrajber je rođen 1980. godine u Izraelu, a internacionalni sudija je od 2014. godine.

On će prvi put u karijeri suditi meč kvalifikacija Lige šampiona, a do sada je četiri puta vodio mečeve u Ligi Evrope.

Ima iskustva sa Evropskih prvenstava mlađih kategorija, budući da je učestvovao na šampionatima igrača do 17 i 19 godina, a sudio je i kvalifikacije za Euro mladih fudbalera do 21 godine koje je održano ove godine.

Statistika kaže da Rajnšrajber nije lak na kartonima, pa u prosjeku daje četiri žuta po meču, dok na svakih šest utakmica podijeli i crveni karton.

On nema iskustva suđenja mečevima srpskim klubovima, ali ima crnogorskim, budući da je prošle sezone bio glavni sudija meča Kukeši Rudar Pljevlja, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, koji je igran u Albaniji i završen neriješenim rezultatom 1:1.

Sudiju Rajnšrajberu, koji je u karijeri sudio na 132 utakmice, pomoćnici na Gradskom stadionu u Podgorici biće takođe izraelske sudije Amihaj Jehošua Mozes i David Morhaim, dok je četvrti sudija Gal Libovic.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Budućnost - Partizan igra se u utorak od 20.45 časova u Podgorici Crno-bijeli slavili su u prvom meču u Beogradu rezultatom 2:0.

Sve vijesti