Zvijezde i tračevi

Karleuša bičevala Baku Praseta, pa dobila roleks: U njegovom domu otkrila detalje iz spavaće sobe

Autor Anja Konstantinović

Jelena Karleuša bila je u stanu Bake Praseta, a scene koje su priredili publici niko nije očekivao.

Izvor: Youtube/Baka Prase/screenshot

Jedan od naših najpoznatijih jutjubera, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase ugostio je u svom domu Jelenu Karleušu kako bi zajedno održali lajv i priredili šou kakav je malo ko očekivao. Tokom lajva Baka Prase je imao i nekoliko poklona za svoju gošću, pa je tako dobila crvene tanga gaće, ajfon telefon, ali i roleks.

Ona je bila iznenađena telefonom, a pogotovu satom, jer je rekla da nije navikla da joj muškarci daju poklone i najprije nije mogla da ga prihvati. Zatim se rasprava nastavila, ali je diva na kraju rekla da je divno što joj je poklonio.

Bogdan je ipak inistirao da je sat original, dok je Jelena malo prekorila samu sebe što su se raspravljali zbog sata - "Izvinjavam ti se, ovo je toliko ružno sto sam rekla", priznala je pop diva.

U pitanju je Rolex Rainbow Datejust kompletno optočen brilijantima, a cijena mu je oko 100.000 eura jer je u pitanju dorađena, posebna verzija.

Detalje nesvakidašnjeg lajva pogledajte u galeriji ispod:

Pop zvijezda je bila i više nego opuštena, a tokom jedne igrice sa jutjuberom, prokomentarisala je i šta misli o muškarcima koji plaču tokom s*ksualnog odnosa I da li je imala takve situacije u životu - "Dešavalo se. Da opišem? Pa da ne može da vjeruje šta mu se dešava... Da, čak se to jednom desilo, da od plakanja nije mogao, ali isto tako, kontra - kad hoćeš da otjeraš frajera od sebe, ovo je savjet za sve devojke... Treba da se zagledate duboku u njegove oči za vrijeme ili odmah posle s*ksa i da vam počne da se trese brada i donja usna i da se rasplačete", ispričala je Jelena Karleuša.

Baka nije krio oduševljenje Jeleninim odgovorima: "Ja ne vjerujem šta slušam. Oduševljen sam, majke mi. Meni je ovo životni doživljaj. Kraljica".

Onda je uslijedilo Karleušino šok priznanje da su se i njoj dešavale te situacije tokom odnosa i to u njenoj kući: "Radila sam te stvari. Plakala sam posle s*ksa da bi nestao odmah, zato što su uglavnom bili kod mene u kući... I onda, pali", zaključila je JK.