Showtime

Otkriveo kad počinje Farma: Milica Mitrović objavila tačan datum, brže nego što ste mislili

Autor Anja Konstantinović

Milica Mitrović otkrila je tačan datum početka rijaliti programa Farma.

Izvor: IG zeljkomitrovic/Pink

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović nedavno je sve verne fanove rijaliti programa obradovao kada je saopštio da se na male ekrane vraća Farma. Sada se njegova supruga Milica Mitrović oglasila na mrežama i otkrila kada počinje emitovanje nove sezone.

Milica Mitrović otkrila je da će se Farma emitovati od 5. septembra na Narodnoj televiziji, a fanovi ovog šou programa sa nestrpljenjem iščekuju da vide šta ih očekuje.

"U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i 30 različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala Farma, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju Elitu, a na Narodnoj TV 'Farmu'", napisao je Željko Mitrović na društvenim mrežama i dodao:

"Posebnost ove Farme je izgradnja potpuno novog, malog, srednjevekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka! Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela, druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama".

Željko i Milica oglasili su se i s letovanja na kom trenutno uživaju, a ona je objavila snimak pored kog je poručila da je njen muž "odlepio", kao i da je dao "sedam soma evra, da bi ga na kraju izgazili k'o vola".