Region

POJAVILA SE MATEJEVA FOTOGRAFIJA U GRADSKOM PREVOZU: Potraga ušla u 13. dan, cio region na nogama zbog nestalog mladića

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Splićanin Matej Periš (27) nestao je bez traga u novogodišnjoj u Beogradu. Danas su Beograđani imali priliku da vide njegovu fotografiju u vozilima gradskog prevoza.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MUP RH

Policija je danas objavila rekonstrukciju njegovog kretanja te noći i istakla da se potraga i dalje nastavlja, kako na rijekama, tako i na širem području Beograda.

Kako bi otkrili šta se desilo sa mladićem, na društvenim mrežama dijeljeni su brojni apeli u kojima su molili ljude da se jave ako znaju bilo šta u vezi sa njim. Plakati sa Matejevom slikom polijepljeni su po Beogradu, a brojni građani mogli su da primijete Matejevu fotografiju u gradskom prevozu u Beogradu.

Iako je od nestanka prošlo 13 dana, njegov otac Nenad Periš, koji je od početka potrage u Beogradu, rekao je danas da ne gubi nadu da je njegov sin živ.

Nestanak mladića koji je sa drugovima došao na doček u Beograd digao je cio region na noge. Od kako je objelodanjeno da se Mateju gubi svaki trag nakon izlaska iz kluba "Gotik", gde je bio sa društvom, ekipe srpske policije ne prestaju sa potragom i ona intezivno traje već 13 dana.

Kako izgleda potraga pogledajte u galeriji:

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1:43 sati do momenta silaska do Save, u 1:52 sati posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag, navodi se u saopštenju MUP-a.

Tagovi