Ne odvajam se od dečka, ali ga vešto krijem! (VIDEO)

Autor:

Lepa glumica o svom emotivnom partneru.

0
A- A A+

Glumica Jelena Gavrilović trenutno promoviše seriju "The Outpost", u kojoj igra jednu od glavnih uloga. Na njenom Instagramu videli smo "masu" fotki iz serije, ali ono što pratioci nisu videli je - slika partnera sa kojim je već godinu i po dana u vezi.

"Moj partner je diskretan, odmeren, bavi se poslom potpuno drugačijim od mog, ali uživa u ovome što ja radim. Stariji je od mene taman koliko treba, i spada u grupu ljudi koji ne vole da se eksponiraju. Vešto ga krijem, ali se ne razdvajamo, stalno smo zajedno. Nikada u životu nisam provodila toliko vremena sa nekim, kao sada sa njim," rekla je Jelena za "Gloriju".

"Živimo zajedno od prvog dana, i lepo nam je. Naučila sam da bi trebalo biti strpljiv, jer prava ljubav dođe kada joj se najmanje nadate. Imam 36 godina, nisam devojka iako mi je energija takva, i treba da imam partnera, životnog, najboljeg prijatelja koji je tu kada je potrebno, kada je teško. Dom nije mesto gde ste rešili da živite, već prostor sa osobom sa kojom delite život. Nije lako zabavljati se sa glumicom, ali prvi put u životu nisam morala ništa da objašnjavam, tako je to kada se duše prepoznaju," rekla je Jelena.

Pogledajte Jelenine odgovore na vaša najčešća pitanja...

Izvor: MONDO

...i MONDO podkast o seriji "The Outpost".

Izvor: MONDO

Tagovi:
Sve vijesti