Ukidaju rijalitije - serija samoubistava u Britaniji

Autor:

Učesnik emisije "Džeremi Kajl šou" koja se bavi problemima u porodici, vezama, preljubama i dokazivanjem očinstva, izvršio samoubistvo nakon što je pao na poligrafu u studiju

Ukidaju rijalitije - serija samoubistava u Britaniji Foto: YouTube/screenshot/SS world news Studio

Britanci ukidaju rijalitije?

Ovu vijest objavili su danas svi ostrvski mediji, samo par sati nakon što je objavljeno da je muškarac koji je učestvovao u pomenutoj emisiji izvršio samoubistvo.

Emisija je momentalno ukinuta, a sada bivši zaposleni na realizaciji programa su izrazili saučešće porodici preminulog učesnika, koji je navodno izvršio samoubistvo jer je pao poligraf u njihovom studiju i to na pitanju "da li je prevario suprugu".

Britanski ministri su danas zatražili istragu o rijaliti programima, a komitet za kulturu, medije i sport je najavio da će se baviti i slučajevima samoubistava Sofi Gradon i Majka Talasitisa, nekadašnjih učesnika rijalitija "Love island".

Voditelj emisije Džeremi Kajl se još nije oglasio povodom smrti gosta, niti ukidanja emisije, ali je sin preminulog čovjeka optužio voditelja "da ga je napadao pred kamerama" i da je njegovo gostovanje u emisiji "bilo neprijatno za gledanje".

Misica pronađena mrtva! (FOTO)

Sve vijesti