TV Pink: Manje rijalitija u novoj šemi!

Autor:

Televizija Pink najavila novu programsku šemu. Manje rijaliti programa, ali i novi žiri "Pinkovih zvezda".

0
A- A A+
Srđan Žika Todorović Foto: Mondo/Stefan Stojanović Srđan Žika Todorović

Nekadašnji bubnjar rok grupe Ekatarina Velika (EKV), glumac Srđan Žika Todorović i dalje će biti član žirija takmičenja "Pinkove zvezde".

Uz njega će u žiriju biti i kompozitor Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, koji će odlučivati o sudbini više od 150 kandidata. Samo odabrani finalisti boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara!

Voditeljka novog talent šou programa "Pinkove zvezde" je poznato TV lice, Ana Mihajlovski.

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović danas je najavio i neke nove emisije, a biće nastavljen kviz "Ko je na vrhu?", koji će se emitovati od 17 časova.

Drugu sezonu ovog kviza vodiće uigrani tandem Katarina Šišmanović i Milan Kalinić, koji će u svakoj emisiji tri poznate ličnosti voditi kroz pitanja iz istorije, geografije, lingvistike, muzike, filma i nauke. Sa svakim dostignutim iznosom, pitanja postaju sve teža - na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu, a osvojeni iznosi odlazi u humanitarne svrhe.

Mitrović kaže i da nova programska šema "ne podrazumeva odricanje od rijalitija", ističući da je taj format i dalje "značajan i u svetu i kod nas".

"Rijaliti je trenutno na svom istorijskom maksimumu i do sada nije postojala sezona nekog rijalitija koja je gledanija od aktuelne sezone 'Zadruge'. Rejting je najveći u urbanoj populaciji od 18 do 49 godina, što je fenomen jer je to i najtraženija target grupa u televizijskoj industriji. Ograničenje je što rijaliti format, koji traje deset sati dnevno gleda ista publika. Upravo zbog toga želimo da skratimo trajanje rijalitija, a da u programsku šemu implementiramo nove sadržaje koji će nam doneti novu i raznovrsnu publiku", rekao je Mitrović.

Radoš Bajić: Rekao sam Mitroviću o rijalitiju sve najgore >>>>>

Izvor: MONDO

Sve vijesti