SAMOUBISTVO!

Autor:

Mladi DJ oduzeo je sebi život, potvrdila porodica

Mladi Tim Bergling napustio nas je prošle nedelje u 28. godini. DJ Avicii preminuo je na odmoru u Omanu, a javnost je ostala uskraćena za informaciju kako, jer je porodica saopštila da se neće oglašavati ovim povodom.

Do danas.

DJ Avicii je izvršio samoubistvo.

Porodica pokojnog Tima je danas izdala saopštenje u kojem je otkrila da "nije mogao više da izdrži".

"Naš voljeni Tim je bio tragač, nježna umjetnička duša koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Perfekcionista koji je uspio van svih očekivanja i koji je proputovao svijet radeći dok nije bio potpuno iscrpljen. Kada je prestao da nastupa, želio je da nađe način da izbalansira svoj život - bude srećan i bavi se muzikom. Ali, borio se s teškim mislima. O životu, smislu, sreći. Nije mogao više", stoji u saopštenju porodice, gde se dodaje i:

"Želio je da nađe mir. Tim nije bio stvoren za ovu biznis mašinu u kojoj se našao. Bio je osjećajan momak koji je volio svoje fanove, ali želio da se skloni iz javnog života.

TIm, zauvijek ćemo te voljeti i nedostajaćeš nam. Osoba koja si bio i tvoja muzika će te činiti vječnim. Volimo te, tvoja porodica".

"ZNALI SU..."

Ranije je javnost sumnjala da je za tragičan kraj mladog umjetnika kriv "raskalašni život", zdravstveni problemi koji su ga godinama unazad mučili i zbog kojih se povukao iz javnog života bili su dovoljni za nagađanja javnosti.

A, onda je na Internet dospjeli snimci iz istog dokumentarca u kojem je Avicii rekao "znali su da ću umrijeti i nije ih bilo briga".

Avicii je bio iscrpljen, što pokazuju i snimci iz dokumentarca u kojem vidimo menadžere koji su ga tjerali da nastupa i koji su pokušali da ga nagovore da se ne povlači iz javnog života, već da krene na novu turneju...

Izvor: YouTube/Newscast

Danas je objavljen insert iz bolnice u koju je Avicii dospio zbog problema s jetrom. Ljekari su mu savjetovali da miruje, izbjegava hranu i piće dok "jetra ne bude normalne veličine", a onda...

Snimak se nastavlja DAN posle hospitalizacije. Avicii je u kolima, jedva drži oči otvorene od umora, a menadžer mu govori da za jedan dan ima nastup, ali i "da bi bilo lijepo kada bi danas dao nekoliko telefonskih intervjua".

Avicii umorno, polusklopljenih očiju pristaje...

Pogledajte trejler dokumentarca o Timu:

Izvor: YouTube/Avicii

I kako se Stokholm oprostio od mladog muzičara:

Izvor: YouTube/Dagbladet

Tagovi:
Sve vijesti