Trgovi spremni za doček Nove, koji je najljepši?

Glavni gradski trgovi širom Crne Gore spremni su za doček Nove godine, a koji je najljepše okićen recite nam u anketi.

Trgovi spremni za doček Nove, koji je najljepši? Foto: MONDO

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima crnogorski gradovi dobili su novo ruho. Pod svjetlima dekoracije zasjale su centralne ulice, a sa posebnom pažnjom okićeni su glavni gradski trgovi gdje će biti organizovan doček Nove godine.

Podgorički Trg nezavisnosti i ove godine krasi velika novogodišnja jelka, a u užem gradskom jezgru postavljeno je preko 300 LED lampica i više od 130 svijetlećih zavjesa. Ukrašeni su i manji trgovi, gradske ulice, bulevari i kružni tokovi.


Novogodišnja čarolija stigla u Podgoricu! (FOTO)

Posebna čarolija vlada na barskom Trgu Vladimira i Kosare gdje su okićena hrastova stabla tako da ritmično mijenjaju boju, uz posebno osvjetljenje palmi i tri velike svijetleće jelke kojima je okružen spomenik Svetog Jovana Vladimira. "Čarobna šuma" nikada nije izgledala raskošnije!

Evo kako će se dočekati 2018. godina u Baru!

Bar i ove godine dobio “čarobnu šumu” (FOTO)


Herceg Novi 2018. dočekuje sa novom uličnom dekoracijom. Na Trgu Nikole Đurkovića ukrašena je Sat kula i postavljena je nova prirodna jelka, a zasjali su i Trg Belavista, šetalište i glavne gradske ulice.

U Herceg Novom nastupiće Georgijev i Van Gogh!


Tivćani i njihovi gosti imaju priliku da uživaju u svijetlećoj instalaciji saonica koje vuku dva irvasa i patuljak, a koja je prije nekoliko dana postavljena u malom parku na Trgu Dara Petkovića. Na dijelu rive popularno nazvanim „gumno“ postavljena svijetleća jelka visine 6 metara.

Džiboni za Novu, Joksimović za reprizu!U kotorskom Sta­rom gra­du na ne­ko­li­ko lo­ka­ci­ja po­sta­vlje­ne su vi­so­ke jel­ke, od ko­jih naj­re­pre­zen­ta­tiv­ni­je na cen­tral­nom Tr­gu od oruž­ja is­pod Grad­skog sa­ta i na tr­gu is­pred ka­te­dra­le Sve­tog Tri­pu­na. Oki­će­ne su i sta­ro­grad­ske uli­ce, a po prvi put ove godine ukrašene su i pal­me na ri­vi.


Podgorica, Budva, Bar, Herceg Novi, Tivat i Kotor pripremili su bogat zabavni program na otvorenom, a na gradskim trgovima nastupiće neke od najvećih muzičkih zvijezda regiona.

DOČEK NOVE GODINE NA OTVORENOM: Gdje će biti najbolji provod?

Na Cetinju ove godine nema ogranizovanog dočeka, ali će nastupajući praznici biti obilježeni nizom aktivnosti. Praznični duh osjeća se na svakom koraku, ukrašene su lokacije u istorijskom jezgru Cetinja, Dvorski trg, Njegoševa ulica i saobraćajnice na ulazu u grad.


U Pljevljima je ove godine zasijala nova dekorativna rasvjeta kojom su ukršene glavne ulice, a najveću pažnju privlači jelka visine oko 10 metara koja je postavljena na Trgu 13.jul.


Gradski trgovi spremni su za ispraćaj stare i doček Nove godine, a koji je najljepše ukrašen recite nam u anketi i komentarima.


Sve vijesti