Politika

RADUNOVIĆ: KAD DF KRENE NA PROTESTE TO ĆE ZNATI SVA CRNA GORA, NEĆEMO NA ULICE KAD MILAČIĆ  POZOVE

Autor Gordana Bojanić

Slaven Radunović (DF) poručio je Milačiću da se u svojim izlaganjima drži podalje od DF-a i da ne proziva kad će, hoće li i šta će da radi sa protestima.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

„Davali smo vam priliku da se afirmišite kao mlad, hrabar političar... ali imali ste i određenog egzibicionizma, policajci su zaključavali marice da ne uskočite u njih... Vama je prvo lična promocija na umu, a nama nije. Mi ne izlazimo na proteste da branimo nečije fotelje, a posebno ne članova porodice, a kad odlučimo da idemo na proteste sve ćete znati“.

Optužio je Milačića da je mijenjao tabore i da je sa trećeg mjesta na listi koalicije Za budućnost Crne Gore „pobjegao“ kada je došlo do prvog konflikta sa Zdravkom Krivokapićem.

Milačić je odgovorio da se Radunović bavio toliko izdajom, kao njime, do izdaje ne bi došlo.

„Uvijek ću vas pozivati na proteste, i sad vas pozivam, zbog građana“, rekao je Milačić.

Rekao je da je priča o maricama na nivou Informera.

"Optužili ste me da nijesam želio da mitropolit Amfilohije učestvuje u vašim protestima. Da. I ponosan sam na to. I tada ste ga zloupotrijebili... Vi se bavite profesionalno srpstvom... Nije vam valjala Vesna Bratić, Aleksandar Stijović, Zdravko Krivokapić, od blata ćete ih praviti".

Rekao je da je DF dužan Pravoj 200.000 eura iz 2016. godine „Ne samo meni, nego i Novici Staniću. Ostaće upamćeno da se gospodin Slaven Radunović bavio intrigama nečijim ženama, spinovima i sličnim stvarima“, kazao je Milačić.