Ostali sportovi

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO ZBOG UBISTVA DANKE (2): Srceparajuća poruka (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković oglasio se posle ubistva dJevojčice Danke Ilić (2)

Izvor: Cowie/COLORSPORT / Sipa Press / Profimedia

Ubistvo Danke Ilić (2) potreslo je cIJelu Evropu, ne samo Srbiju. Zbog njene smrti oglasio se i najbolji srpski teniser Novak Đoković. On je na svom instagram nalogu objavio njenu fotografiju i srceparajuću poruku.

"Kada si nestala ujedinila si nas u molitvi", citirao je Novak jednu poruku na ćirilici i uz to stavio znak za slomljeno srce i molitvu. I njemu je teško palo sve što se dogodilo u Srbiji poslIje nestanka, a zatim i ubistva djevojčice...

Potraga za tijelom ubijene djevojčice i dalje traje. U četvrtak je otkrivneo da je ubijena pošto su je osumnjičeni S.J. (50) i D.D. (50) udarili autom, poslije čega su je ubacili u gepek i riješili se tijela na deponiji. Telo još uvijek nije pronađeno. Njima se na teret stavlja krivično djelo teškog ubistva djeteta za koje je po izmjenama Krivičnog zakonika zaprijećena kazna doživotne robije bez uslovnog otpusta.

Izvor: @DjokerNole/Twitter

Što se Novaka tiče, on je trenutno u Monte Karlu i tamo trenira sa Nenadom Zimonjićem i novim timom poslije prekida saradnje sa Goranom Ivaniševićem. Danas će saznati žrijeb za turnir u spomenutom gradu i svoj put do borbe za titulu.

BONUS VIDEO: