POGLEDAJTE

GVARDIOLINA ĆERKA NAPRAVILA HAOS NA INSTAGRAMU: Prvo krila fudbalera, a sad je sve zaludela fotografijama!

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Neobično izdanje kćerke Pepa Gvardiole zapalilo je društvene mreže.

Izvor: Instagram/maria.guardiola

Dok je Pep Gvardiola muku mučio zbog povrede Erlinga Holanda, njegova kćerka Marija Gvardiola (21) slavila je "Noć veštica" i odlučila da se ove godine maskira u oskudno obučenu medicinsku sestru. Devojka koja je već nekoliko puta bila u centru pažnje engleskih medija zbog veza sa fudbalerima, oduševila je svoje pratioce atraktivnim fotografijama koje su dobile više od 40 hiljada lajkova...

Gvardiolina kćerka je pozirala drugaricama sa žurke, a na jednoj od fotografija se vidi kako drži cigaretu u ruci, što se neće dopasti Gvardioli jer ju je već nekoliko puta kritikovao zbog toga.

 Nije ni njemu strano da zapali, videli smo ga kako je sa tompusom slavio titulu Mančester sitija, međutim poznato je da se ponaša vrlo zaštitnički prema svojoj mezimici. Zbog toga je od njega dugo krila da je u ljubavnoj romansi sa Deleom Alijem, nekadašnjim igračem Totenhema, ali su ih razotkrili mediji koji su primetili da su zajedno letovali u Italiji. Međutim, izgleda da nisu dugo bili zajedno pošto je Marija Gvardiola sa drugaricama slavila "Noć veštica".

Takođe, Dele Ali je otišao na pozajmicu iz Evertona u Bešiktaš, gde se nije snašao, ali će se verovatno svakog trenutka vratiti u Premijer ligu i igrati protiv oca svoje bivše.

Tagovi