OBJASNIO IM!

SERGEJA BIH ODVEO TAMO, PLATIO BIH 100.000.000€: Piksi otkrio Italijanima kome fali SMS - "Da sam na njihovom mestu..."

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Selektor reprezentacije Srbije nahvalio je fenomenalnog vezistu Lacija.

Izvor: MNPress

Selektor reprezentacija Srbije Dragan Stojković Piksi imao je u prethodnom periodu dosta posla. Njegovi "orlovi" su igrali mečeve krajem marta, a onda je otišao u Katar na žreb za Svetsko prvenstvo.

Tom prilikom je imao štošta da kaže o šansama Srbije na Mundijalu, a sada je Italijanima poručio šta misli o budućnosti Sergeja Milinković-Savića.

Stojković je u razgovoru za italijansku "Gazetu" otkrio da ne bi štedeo novac kada bi bio na mestu Masimilijana Alegrija i da bi ga odmah doveo u Juventus.

"Ako želite da pobeđujete, kupite igrača kakav je Sergej. Svake godine se licitira, stižu priče iz Engleske, Španije, od PSŽ-a i velikih italijanskih klubova, ali on ostaje na zemlji, veoma je skroman, voli Lacio", počeo je Piksi.

"Da, on bi za Juve bio najbolji izbor, sedam godina je u Seriji A, daje golove, asistira, odlično bi se uklopio u kod Alegrija. Da sam na mestu ljudi iz Juventusa ne bih čekao, uložio bih 100 miliona u njega."

Selektor Srbije kaže i da Sergej poseduje takav kvalitet da bi mogao da nastupa za svaki klub u Evropi.

"Fudbal je danas takav, ko potroši više ima prednost. Za Sergeja vredi platiti kartu, navijači vole takve igrače, ima sve, tehniku kojom privlači, igra na celom terenu, daje golove i asistira, jedinstven je. Da li bi bilo bolje da ostane u Italiji? Svejedno, može da igra za bilo koji evropski klub", zaključio je Dragan Stojković Piksi.