Zvijezde i tračevi

Aco Pejović živi u vili od 800.000 eura: Luksuz na dva sprata, zavirite u dom najskupljeg folkera

Autor Katarina Bojović

Aco Pejović svoje porodično gnijezdo napravio je na Bežanijskoj kosi gde već duže vrijeme živi sa porodicom.

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović, Paparazzo lov/DNK

Pjevač Aco Pejović važi za jednog od najpopularnijih folkera na estradnoj sceni, njegovi honorari, kao i bakšiš, dostižu vrtoglavu cifru od po par desetina hiljada evra za veče što ga čini jednim od najskupljih pjevača trenutno.

Pored uspješne karijere, Aco se može pohvaliti i skladnim porodičnim životom, a najveća radost su mu ćerke Magdalena, Marija i Iva. Nikada nije isticao svoj uspjeh, niti bio nametljiv, te, iako je porodici obezbijedio život na "visokoj nozi" mnogi za njega kažu da je i privatno vrlo prizeman.

Riječi hvale stoje i kada je riječ i njegova supruga Biljana, koja slovi za lijepu, negovanu i kulturnu ženu. Svoje porodično gnijezdo napravili su na Bežanijskoj kosi, gdje žive i brojne druge estradne face. Kuća ima ogromno dvorište, a s obzirom da pevač na društvenim mrežama ne objavljuje privatne fotografije niko ne zna kako je opremljena unutrašnjost.

Mediji su svojevremeno pisali i da Pejovićev dom vredi oko 800.000 eura.

Aco Pejović u više navrata isticao je da je porodica centar njegovog svijeta i da je najponosniji na akademske uspjehe ćerki.

"U privatnom životu su mi se dešavali lični gubici, koje sam sam veoma teško podnio i od čega se još oporavljam. Međutim, tu su i oni veoma srećni momenti poput diplomiranja na Medicinskom fakultetu moje srednje ćerke Marije. Učinila me je najponosnijim ocem na svijetu. Sve tri me svakog dana čine ponosnim ocem. Biljana i ja smo zahvalni Bogu na tome u kakve su ljude izrasle naše ćerke. Moram da priznam da smo uradili sjajan roditeljski posao", rekao je on jednom prilikom.

Pogledajte šta je Aco Pejović rekao za MONDO o pričama da je nevjeran svojoj supruzi: