Zvijezde i tračevi

Veljko Ražnatović otkinuo na Karleušinu pjesmu: Jelena u minjaku, a Cecin sin u zanosu

Autor Jelena Sitarica

Snimak iz jedne emisije preplavio je mreže i svi imaju isti komentar - ovako nešto danas bi bilo nemoguće!

Izvor: PINK TV/Printscreen/YouTube/screenshot/Meridian Sport TV

Svako malo, stari snimci Jelene Karleuše i Cece Ražnatović postanu hit na mrežama, a upravo je jedan takav video odjeknuo na X-u i TikToku.

Glavni akteri su isprva bili Ceca i Arkan sa Anastasijom koja je u tom trenutku imala samo 29 dana, a potom i Jelena i prvijenac Ražnatovića - Veljko. 

U jednom dijelu emisije bio je red da Karleuša pjeva, koja je na scenu izašla u izazovnom mini izdanju, a ono što je svima privuklo mnogo pažnje jeste tada mali Veljko koji je sve vrijeme igrao uz njenu numeru.

Ovako nešto danas se ne može zamisliti, a Veljko je čak i izbjegavao da komentariše pjevačicu kada bi mu novinari postavili pitanja o njoj.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Podsjetimo, neprijateljstvo između Jelene i Cece traje skoro 20 godina, a pravdu su potražile i na sudu. Jelena Karleuša ubijeđena je u to da je Ceca Ražnatović kriva za ubistvo njenog bivšeg vjerenika Zorana Davidovića Ćande! Ona je iznijela i optužbe na račun Arkana.

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić

"Arkan je napravio od jedne posve svadbarske, vašarske pjevačice, nacionalnu zvezdu, i svi mediji su morali da to pišu i da opisuju upravo tako. Svako ko nije htio da posluša Arkana i da piše hvalospeve o njegovoj ženi, je doživljavao mnoge, mnoge ružne stvari. Ja sam čak bila i prisutna kada je jedan tvoj kolega čak i pred amnom dobio udarac od Arkana, to sam mnogo puta i rekla. Jedno ružno razdoblje gdje sam ja bila jako, jako mlada, maloljetna ili tek punoljetna i toga se svega sjećam kao jednog jako ružnog perioda mog života, jer sam čak imala i lični sukob sa Arkanom koji je prerastao u decenijski problem", zaključila je JK.