Zvijezde i tračevi

"Flertovala je sa njim, pokupio sam se i otišao": Stefan Karić otkrio šok detalje raskida sa misicom

Autor Marina Cvetković

Jovana Ljubisavljević je nedavno stupila u brak sa Bogdanom Srejovićem, a njen bivši Stefan Karić sada je izneo nove detalje iz njihove veze.

Izvor: Instagram printscreen / ljubisavljeviceva/Pink/screenshot

Prvi zvanični učesnik "Elite", Stefan Karić, danas se pojavio na sistematskom pregledu koji je obavezan za sve učesnike.

Karić je okupljenim medijima dao izjavu, u kojoj se dotakao i bivše partnerke Jovane Ljubisavljević, koja se nedavno udala za ugostitelja i bivšeg partnera Cece Ražnatović, Bogdana Srejovića i sa kojim čeka prvo dete.

Izvor: Instagram/ ljubisavljeviceva/Printscreen

Kako je istakao, misica je sa Bogdanom flertovala još tokom njihove veze, što je i bio razlog njihovog raskida.

"Naš raskid je bio upravo zbog toga što je jedno veče flertovala sa Bogdanom Srejovićem. To je bio okidač. Bilo je tu i ranije nekih naših nesuglasica, kao u svakoj vezi, ali to veče sam video sve, pokupio sam se otišao i nisam joj se više javio. Tu je bio kraj. Mogu da se pravim da nešto ne vidim, ali jednostavno eto, na kraju se ispostavilo da je Karić u pravu", istakao je Stefan, navodeći da ni on nije bio "cvećka".

 "Ja sam radio svašta, nikad nisam bio cvećka. Verovatno sam je time i povređivao", zaključio je.

Stefan je nakon misice uplovio u vezu sa izvesnom Andreom Bogdanović, koja mu je bila podršku i tokom suđenja sa Natašom Šavijom. Pogledajte njihove zajedničke fotografije: