Zvijezde i tračevi

Milan Stanković nestao, posvetio se crkvi, pa oglasio: Evo šta je poručio prvi put posle dužeg perioda

Autor Anja Konstantinović

Milan Stanković oglasio se na društvenim mrežama prvi put posle duže medijske ilegale.

Izvor: Instagram/milanstankovic

Milan Stanković se prije nekoliko godina povukao sa muzičke scene i od tog trenutka se o njegovom privatnom životu malo zna u javnosti, a poznato je da većinu vremena provodi u manastiru. Pevač već duže vrijeme mir pronalazi u pravoslavlju, a sada je njegova objava na Instagramu privukla veliku pažnju.

Nakon duže pauze, Milan se oglasio na društvenim mrežama, gdje je objavio snimak pjesme Rade Manojlović i uz to samo stavio stiker krune i time stavio do znanja da je ona za njega kraljica.

Milan i Rada su se zajedno takmičili u "Zvezdama Granda", kada su i započeli emotivnu vezu koja je bila glavna tema. Njihova ljubav je bila tinejdžerska, te su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima, a i dan danas su veoma bliski prijatelji, te nije čudno to što je Milan odlučio da podrži Manojlovićevu i javno.

Izvor: Instagram/milanstankovic/screenshot

Rada Manojlović je nekoliko puta pričala na ovu temu, a jednom prilikom otkrila i zašto ne bi željela da se njen bivši dječko, Milan Stanković zamonaši.

"Potrudiću se da on ne ispuni tu svoju želju. Odlično ga poznajem i bolje od njega znam šta je dobro za njega. Milan mi je objasnio da ljudi iz manastira ne vole kada ja pričam o njemu i svemu tome, ali ja sam medijum između njega i novinara. Voljela bih da Milan nađe kompromis između pjevanja i manastira. U redu je da u manastir ide turistički, na neki odmor, piknik, na desetak dana i da se vrati. Ja hoću da bude po mom, jer neću da idem u manastir da bih ga vidjela. Ne bih mogla da podnesem da Milana izgubim u tom smislu", rekla je Manojlovićeva u emisiji "Estradanje" Milija Čolića i otkrila da je sa Milanom razgovarala o tome "da je dobro što se piše o njemu".