Zvijezde i tračevi

Bora Čorba priključen na respirator: Stanje mu se pogoršalo, Bane Opačić otkrio nove detalje

Autor Anja Konstantinović

Legendarni Bora Đorđević priključen je na respirator, saopštio je Bane Opačić.

Izvor: RTS/Screenshot

Jedan od naših najpoznatijih rokera Bora Đorđević nalazi se u bolnici u Ljubljani gdje je prikačen na respirator. Frontmen grupe Riblja čorba ima problema sa plućima, a kako sada prenose mediji, njegovo stanje se pogoršalo.

"Bora je trenutno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Juče je bio na kiseoniku, a danas je priključen na respirator. Nadamo se boljim vijestima u narednom periodu", rekao je Bane Opačić.

Frontmen "Riblje čorbe" prije tri dana je zadržan u bolnici u Ljubljani zbog problema sa plućima.

Bora se poslednji put u javnosti pojavio na koncertu u Šamcu 1. jula. Na društvenoj mreži Fejsbuk su tada objavljene slike sa pomenutog nastupa, a fanovi su muzičaru poželjeli brz oporavak.

Izvor: Facebook/Riblja čorba

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe Riblja čorba prije par dana izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju - "Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su ljekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvijek, pobijedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima", naveli su.