Zvijezde i tračevi

"UPISUJEM ŠKOLU ZA ŠIVENJE": Jelena iz grupe "Zana" razvija nov biznis, a evo kome pravi odjeću

Autor Marina Cvetković

Jelena Živanović prije par godina odlučila je da upiše školu za krojenje.

Izvor: MONDO

Popularna grupa "Zana" nedavno je obilježila 43 godine postojanja, a tim povodom govorili su Jelena i Žika. Ovaj muzički i emotivni par je u velikoj ispovijesti otkrio sve tajne grupe, i kako je izgledao period kada je zemlju pogodila ekonomska kriza. Takođe su ispričali brojne anegdote iz tog perioda i snimanja spotova u inostranstvu.

Njihova karijera kreće da se razvija uzlaznom putanjom kada su upoznali pokojnu Marinu Tucaković, koja je sa njima danonoćno radila na pjesmama, i napravila hitove sa kojima su obišli cio svijet.

"Sve je bilo dječija igra do momenta dok nismo sreli Marinu Tucaković, u studiju u kom smo mi snimali neke dvije glupe pesme. Ona je ušla, sjela, zapalila cigaretu, slušala, popila viski, dala nam njen kućni broj i rekla - dođite sutra u 11", opisao je Žika prvi susret sa slavnom hitmejkerkom. "Ja nisam znao ko je, mislio sam direktor radija, jer je ušla sa flašom viskija i podigla obe noge na miksetu koja je koštala 2 miliona dolara."

"

Od prijateljstva do ljubavi

Po prvi put su iskreno progovorili o svojoj ljubavi, početku veze ali i trenutku kada je Žika svojoj djeci saopštio da će se razvesti od njihove majke i početi život sa Jelenom. "Mi smo prvo bili mnogo dobri prijatelji, na kraju smo životni prijatelji ispali. Krenuli smo obrnutim putem, dvoje ljudi kada se upoznaju, pa se zaljube, pa se upoznaju, istražuju, a mi smo uradili obrnuto. Postali smo zaista dobri prijatelji, međusobno smo se družili i pazili i taj proces preraste u nešto drugo, on je jedan dan došao i rekao 'Mi ćemo se venčati'", ispričala je Jelena, a Žika je dodao:

"Ne mogu da kažem da je to po udžbeniku dobra priča, ja sam bio oženjen tada. Mi smo javne ličnosti, kupili smo kartu da uđemo u javni svet i kako Jelena voli da kaže postali smo javno dobro. Teško mi je padalo kada pročitam glupost o sebi", bio je iskren Žika.

Jelena je opisala kada je upisala školu za krojenje

"Upisala sam školu za krojenje, tri mjeseca traje taj kurs, morala sam da vidim kako se to radi, zvali su me štreberka jer sam mnogo temeljna. Nas sedam žena je bilo na tom kursu i ti tamo krećeš od nule. Sad mogu da sašijem sebi šta hoću, ne kupujem garderobu, jedino sportsko nešto, ali šijem sako, pantalone, šta god hoćeš", ispričala je Jelena, a na pitanje da li je planirala da šije garderobu i za druge ili da razvije svoj biznis odgovorila je:

"To mi je i Žika rekao, ali ne. To ne bi bio moj hobi onda nego posao, šijem svojim prijateljicama, kumama, njegovim ćerkama."