Zvijezde i tračevi

"TRČAĆU 30KM NA PLANINI, PA ODMAH KONCERT" Nikola Rokvić sprema novi poduhvat - Novak Đoković mu inspiracija

Autor Dragana Tomašević

Pjevač Nikola Rokvić će na nastup na Jahorini stići trčeći

Izvor: Kurir/screenshot

Nikola Rokvić, pjevač koji se nedavno vratio sa hodočašća u Grčkoj, sprema novi poduhvat. Nikola bi uskoro trebalo da održi koncert na Jahorini, a prije toga će istrčati 30 kilometara kroz planinu.

Pjevač je sada otkrio detalje novog izazova, ali i spomenuo srpskog tenisera Novaka Đokovića koji inspiriše "i pokazuje kako svi treba da se ponašamo i živimo".

"Jako sam uzbuđen, veliki izazov je za mene trčati 30 kilometara na planini i posle toga odmah koncert. Nisam to nikada radio i jedva čekam. Uvijek kad sam na planini i dam veliki napor, brzo se oporavim, dobijem još više energije", rekao je Nikola, pa dodao:

"Bojana i deca će najvjerovatnije biti sa mnom, porodično ćemo uživati. Sve ide iz porodice. Ona je stub i osnov postojanja, zbog toga smo i našu fondaciju nazvali "Porodica". Vrijeme je kada jako treba da negujemo porodicu i porodične vrijednosti.Nikola Rokvić u prijateljskim je odnosima sa Novakom Đokovićem i Jelenom Đoković, a o najboljem teniseru svih vremena, kaže da je putokaz svima kako treba živjeti.

Izvor: Instagram/nikolarokvic/RTS/printscreen

"Novak je vječita inspiracija, čudo od čovjeka, jedan naš putokaz, kako treba da se ponašamo, da živimo, ako izuzmemo sportske uspjehe, bitno je kakav je čovjek, koliko pomaže, koliko je tu za druge i koliko je proslavio našu zemlju. Tek će sad na Olimpijadi pokazati koliko je spreman za sve. S vremena na vrijeme se dopisujemo. Zahvalan sam što su Jelena i on bili moja podrška", rekao je pjevač.