Zvijezde i tračevi

NA PRSTU DIJAMANT VRIJEDAN SKORO 70.000 €: Stanija staje na "ludi kamen" - Ruka koju ću držati do kraja života

Autor Anja Konstantinović

Stanija Dobrojević staje na "ludi kamen", a sada je njen izabranik pokazao skupocjeni dijaman koji sija na njenoj ruci.

Izvor: Instagram/bet_men_007/printscreen

Starleta i bivša rijaliti učesnica, Stanija Dobrojević više ne krije da uživa u ljubavi s Asminom Durdžićem koji je obasipa skupocenim poklonima. Za rođendan je dobila "porše" vrijedan 280.000 eura, a sada je on pokazao vjerenički prsten koji je zasijao na njenoj ruci.

Asmin ju je još prije godinu dana zaprosio skupocenim prstenom sa dijamantima, kojim su se sada pohvalili na Instagramu i koji košta 69.135 evra - "Ruka koju najviše volim i koju ću držati do kraja života", napisao je Asmin, koji je poreklom sa naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu.

Stanija se našla u centru skandala kada je drugoplasirana učesnica Elite, Aneli Ahmić, izjavila kako joj je "preotela muža", a onda su se suočile "oči u oči" pred kamerama. Ono što su svi primijetili jeste da je Asmin baš izabrao tajming da objavi ovu sliku u trenutku kada je njegova bivša supruga izašla iz Elite, te da može i da vidi da je on srećan u ljubavi.

Izvor: Instagram/alibaba_alibabic/screenshot

Stanija je nedavno progovorila o ljubavi sa Durdžićem - "Koliko puta sam ja rekla zbogom i medijima i rijalitiju i muzičkoj karijeri, odem u Ameriku i nema me i da ja u Americi upoznam dečka iz Austrije i da me ova priča vrati u epicentar, to je samo sudbina. Mislim da je sada došao momenat da stvari izlaze na vidjelo. Na društvenim mrežama su mi pisali da će me prevariti, da je prevarant, da će me opljačkati. Ja sam se sklonila u Ameriku, dođem u Srbiju, pa majka od dotične (Aneli) se slika ispred zgrade, njena sestra se uključi i kaže da branim da on šalje pare djevojčici... Nevezano da li ćemo mi ostati zajedno ili ne, mi možemo da osnujemo porodicu i živimo zajedno, možda i ne, ali mi se dopada što smo mi individue za sebe", pričala je Stanija nedavno.