Zvijezde i tračevi

USRED PREPUCAVANJA SA SVEKROM, NIKOLINA SVE RASTUŽILA! Podjelila emotivnu sliku - "Pitala je kako da zna da neću otići?"

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek emotivnom porukom na društvenim mrežama sve je raznježila.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Nikolina Pišek našla se u centru skandala nakon smrti supruga Vidoja Ristovića zbog svađe sa svekrom Vitorom poznatijim kao Miša Grof oko nasljedstva.

Miša Grof tvrdi da je Nikolini "uplaćivao 100.000 eura", kao i da ona samo želi novac, a voditeljka tvrdi da je "neosnovano prisvojio imovinu sina".

Usred javne prepirke sa svekrom Nikolina se oglasila na Instagramu i podjelila emotivnu fotografiju s njenom i Vidojevom ćerkom Unom Sofijom, a porukom je mnoge raznježila.

"Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota - dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspjeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak", napisala je Nikolina pored slike s ćerkom.

Miša Grof ranije je poručio da se sve nekretnine vode na njega, otkrio šta sve posjeduje i poručio da Vidojevu imovinu enormne vrijednosti planira da pokloni, ali ne i da dozvoli da je Nikolina odnese u Hrvatsku ili proda.