Region

DOKAZI UPUĆUJU - LIDIJI U GLAVU PUCAO STRIC?! Jezivi detalji ubistva porodice Đokić, evo šta otkrivaju DNK analize!

Autor Gordana Bojanić Izvor Republika

Za sada DNK dokazi nesumnjivo vode ka rođaku ubijenih Gorana, Gordane i Lidije, Goranu Džoniću.

Izvor: Kurir/Marko Smiljković/Facebook/Privatna arhiva

Prema najnovijim saznanjima iz policije, Goran Džonić iz Moravca navodno je pucao u prvim satima 27. septembra iz svog pištolja pravo u glavu bratanici Lidiji Đokić (25), snajki Gordani (56) i bratu Goranu (57), vlasniku mjenjačnice u Aleksincu. Policijski inspektori provjeravaju Džonićev iskaz da je te noći u Đokiće pucao i jedan od braće iz istog sela. Svakako se navodi da je pucano iz dva pištolja.

Za sada DNK dokazi nesumnjivo vode ka rođaku ubijenih Gorana, Gordane i Lidije, a policija navodno provjerava da li je iz drugog pištolja hice ispalio jedan od braće iz Moravca, piše Republika.rs.

Ove tvrdnje proizilase iz neoborivih dokaza. Navodno, Džonićevi DNK tragovi pronađeni su na pištolju kalibra devet milimetara, koji je policija pronašla u Aleksincu, u stanu njegove supruge Suzane. Biološki tragovi bivšeg vatrogasca su navodno pronađeni i na dijelu novca ukradenog iz Đokićevog pasata, riječ je o 43.000 eura, koliko je nađeno zakopano na placu Džonićevog sina Stefana. Biološki tragovi Džonića nađeni su navodno i na čaurama i daskama kojima su bila zatrpana tijela ubijene i zapaljene porodice, pronađene tek posle šest dana nakon ubistva. Pronađen je i skuter koji je Džonić vozio u noći ubistva, kao i njegove gumene čizme, čiji su tragovi pronađeni u blatu na mjestu zločina.

Džonića je odalo svjedočenje majstora od kojeg je bivši vatrogasac naručio prigušivač za pištolj četrdesetak dana prije zločina. On majstoru nije rekao njegovu pravu namjenu, već da ga je slagao da je to neki mašinski dio. Majstor je policiji rekao da se sledio kada je na internetu vidio čemu služi dio koji je napravio. Kada je shavtio šta je policiji je i prijavio ovu sumnjivu Džonićevu porudžbinu.

Tagovi