Region

SAHRANJEN LAV P. S. KOJI JE SA ŽENOM UBIO SINOVE PA SEBE! Na groblju se pojavio samo jedan čovjek

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Otac ubica i samoubica, Lav P. S. (25) danas je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, poslije više od nedjelju dana od počinjenih zločina.

Izvor: Kurir

Njegovo tijelo danima niko nije preuzeo, sve dok Lavova porodica nije kontaktirala sa jednim pogrebnim preduzećem u Beogradu koje je juče preuzelo tijelo sa Insitita za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Izvor: Kurir

Na Novom groblju zatekli smo samo porodičnog prijatelja Lavove porodice, niko od bližnjih se nije pojavio, a kako kaže ovaj čovjek, porodica Lava P. S. nije u stanju da prisustvuje.

Tuguju, ne mogu da stoje na nogama, samo sam ja došao. Oni ljudi su imali dvoje djece, Lava i njegovu sestru, i sad su njega izgubili. Šta da se radi, velika greota - kaže porodični prijatelj, a o tome zna li nešto o tome kako je došlo do tragedije, nije želio da komentariše.

Kako nam je ispričao, Lavovi roditelji nisu u stanju da prisustvuju, jer nisu bili u stanju da se pojave.

Teško im je bilo da se pojave, na ljekovima su, u katastrofalnom stanju - kažu iz pogrebnog.

Da podsjetimo, kobnog 1. marta Novosađani su ostali zatečeni nizom tragedija, kada je oko 23 časa žitelje naselja Liman 2 zaprepastila vijest o samoubistvo dvoje mladih. Naime, Lav i njegova supruga Martina P. S. skočili su sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke, a neposredno prije počinjenih samoubistava, na adresi gdje su stanovali, ubili su dvoje svoje djece, mališane od godinu dana i tri godine.

Novosadska policija tijela dječaka pronašla je u dnevnom boravku prekrivene bijelim čaršavom, a prvi toksikološki rezultati obdukcije pokazali su da su im u tijelu nađene određene supstance koje su mogle dovesti do njihove smrti, iz tog razloga vjeruje se da su Martina i Lav djecu otrovali, prije nego što su počinili samoubistvo na drugoj lokaciji.

Istraga o ovim nezapamćenim zločinima traje, na osnovu čega će mnoga pitanja konačno dobiti svoje odgovore, iako ono što su istražitelji pronašli na mjestu njihovog stanovanja, budi jezu, s obzirom na to da su pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života, kao i simboli odvajanja od kolektiva, na osnovu čega se može zaključiti da ima indicija da je reč o pripadništvu neke vrlo opasne sekte.

Inače, majka je u srijedu ove nedjelje sahranjena na evangelističkom groblju u Bačkom Petrovcu sa svojim mališanima u dva odvojena mala bijela kovčega, dok njeno tijelo počiva u drvenom sanduku. Martina je inače zajedno sa djecom sahranjena u istom grobnom mjestu i to pod djevojačkim prezimenom.