Region

TOKSIKOLOGE ZBUNIO REZULTAT OBDUKCIJE Sahrana majke sa sinovima, otac vjerovao u žrtvovanje za VJEČNI život? (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

M.P.S. i njeni sinovi biće sahranjeni u srijedu na groblju u Bačkom Petrovcu.

Izvor: kurir/Zorana Jevtić

Srbiju je uznemirila tragedija koja se dogodila u Novom Sadu u petak kada je bračni par M.P.S. (23) i L.P.S. (25) ubio svoje sinove (1 i 3 godine), a nakon toga izvršio samoubistvo. Oni su skočili sa 17. sprata solitera, a prema dosadašnjim informacijama iz istrage, sumnja se da su oni bili pripadnici sekte.

Majka dječaka, M.P.S, i njeni sinovi će biti sahranjeni u srijedu na groblju u Bačkom Petrovcu. Prvi toksikološki rezultati obdukcije mališana pokazuju da su im u tijelu nađene određene supstance koje bi mogle da dovedu do njihove smrti.

"Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza. Nađene su određene supstance, ali još nije utvrđeno da li je smrt mališana uzrokovana namjerno ili slučajno. Zato se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti. L. je bio potpuno opčinjen satanističkim obredima, vjerovanjima i žrtvom koja bi morala da se podnese zarad 'vječnog života'. Zbog toga se sumnja da je on uvukao M. u kandže sekte", kaže izvor upućen u slučaj.

Prema saznanjima "Kurira", u evidenciji Centra za socijalni rad nema prijava protiv L.P.S. i M.P.S. Takođe, nema informacija da li su roditelji vodili sinove kod ljekara i na vakcinaciju.

Izvor: Printscreen/Facebook