Region

"IMALI SMO MNOGO PARA, A ONDA JE SVE NESTALO": Potresna priča misice Dajane koja je uhapšena zbog ELITNE PROSTITUCIJE

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Slavica Dajana Tripunović (51), bivša misica i pjevačica, uhapšena je prije nekoliko dana u velikoj akciji srpske policije koja je usmjerena protiv elitne prostitucije.

Izvor: Youtube/ SRBIJA Info /printscreen

Dajana je porijeklom iz Vukovara, a zbog raspada Jugoslavije njena porodica je preživjela pravi pakao.

Ostali smo bez ičega. Bili smo veoma imućna porodica. Imali smo dvije velike kuće, imanje, zemlju. Dva stana koja su stradala. Moj tata je imao mnogo para i one su nestale i otišle na doboš. Užasan osjećaj je bio da znaš da ti neko razara uspomene. Poslednje dane u Vukovaru pamtim po djeci druge vjere koja su me mučila. Počeli su da mi govore da sam Srpkinja. Ja nisam bila tako vaspitana. Glava nam je stalno bila u torbi. Rat je kriv i za smrt mojih roditelja. Rat ih je uništio. Mama je, nažalost, preminula veoma mlada. Imala je svega 46 godina, a ja sam imala 20. Nije uspjela ni da se raduje mojim uspjesima. Tata je umro 2007. Nekoliko godina sam uživjala s njim. Rat ih je ubio. Nisu mogli da podnesu da sve što su sticali neko razori. Mene je spasla prilika da postanem mis Jugoslavije - izjavila je Dajana za Republiku.

Mene i mlađeg brata su poslali kod tetke u Sarajevo. Ja ne znam gdje su mama i tata bili. Imali smo nekoliko mjeseci prekid komunikacije. Nisam znala da li su živi. Posle je tata mamu prebacio u Rovinj. A on je otišao u rat. S jedne strane, živjela sam bajku, a s druge, pakao i raspad moje porodice i kućnog gnijezda - dodala je.

Otkrila je i šta je presudilo da posle izbora za Mis svijeta postane pjevačica.

Oduvijek sam to sanjala. Moj tata je svirao violinu i šargije. Tata je umro 2007, ali violina je i dalje tu. U našoj kući je muzika bila prisutna sve vrijeme. Kada sam pobijedila na izboru za mis dobila sam priliku da budem na izboru za mis svijeta. Dobila sam ugovor. Oni su rekli da imaju ugovore, čuli su da volim da pjevam. Imali su ugovor sa PGP RTS. Imali su svoje procente od mene. Oni su meni platili sve, album i pjesme. Dobijala sam na mjesečnom nivou veoma lijepu platu. Dobila sam od svih ugovora sa kompanijama iz Francuske, Italije. Da ne pričam o novčanoj satisfakciji, koja je bila pozamašna. Dobila sam kola mercedes, kao i veoma skupocjeni nakit. Živjela sam američki san tih devedesetih - završila je svoju ispovijest.