Evo kog datuma se ženi Cecin prvijenac

Autor:

Zakazan datum!

Evo kog datuma se ženi Cecin prvijenac Foto: MONDO, Stefan Stojanović

Sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović nedavno je objavio radosnu vest da je njegova verenica Bogdana Rodić u drugom stanju.

Porodica Ražnatović je ovu vest dočekala sa oduševljenjem, a buduća baka Ceca nije krila svoju sreću.

"Presrećna sam! Ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti", rekla je ona za Kurir.

Sada je otkriveno da će se luksuzna svadba Veljka i njegove izabranice Bogdane održati 24. novembra u jednom prestoničkom hotelu.

"Slavlju će prisustvovati veliki broj prijatelja porodica Ražnatović i Rodić, a svi će se veseliti na slavlju koje će biti organizovano u čast njihove velike ljubav", rekao je izvor za Kurir

Navodi se još i da će Veljkovo prvo dete, ako bude muškog pola dobiti ime po njegovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

"U Cecinom domu je prava euforija. U prvom trenutku pevačica nije mogla da poveruje, ali je odmah izljubila snajku i sina. Lepim željama pridružili su se i ostali članovi porodice: tetka Lidija, teča Predrag, njihovi naslednici, kao i sestra Anastasija. Posebno su se obradovali buduća prabaka Mira i pradeda Sloba. S obzirom na to da se u porodici Ražnatović poštuje tradicija, ako bude dečak, moguće je da će se zvati Željko, po Veljkovom pokojnom ocu", rekao je izvor za Kurir.

Tagovi:
Sve vijesti