Ne može da zaspi bez svoje djevojke: Nedostaje mi!

Autor:

Evo da li ćemo Sanju gledati u ovoj sezoni Zadruge!

0
A- A A+
Sanja Foto: MONDO/Goran Sivački

Sanja Stanković pojavila se sinoć na izboru za Mis Srbije 2019. MONDO je iskoristio ovu priliku da pjevačicu pita o odnosu sa njenom voljenom osobom, daljim planovima u karijeri, ali i da li planira da uđe u Zadrugu 3.

Bivša rijaliti učesnica Sanja Stanković koja je Zadruzi 1 stupila u vezu sa Jovanom Tomić Matorom, a koja je nedavno ušla u aktuelnu sezonu ovog rijalitija, rekla je za MONDO da joj djevojka nedostaje i da ne može da zaspi bez nje.

"Čudno je kad posle dvije godine legnete u krevet i ne vidte svoju voljenu osobu pored sebe. Prije nego što zaspim prvo moram da odgledam lajv do kraja. Iskreno ne znam kako ću preživjeti deset mjeseci bez nje", rekla je Sanja za MONDO.

Ona je dodala i da će svoju dragu da čeka, a osvrnula se i na nedavnu raspravu koju si imali Bora Santana i Matora u Zadruzi oko toga što je Bora, koji je odrastao sa Jovanom, komentarisao Sanju.

"Loše mu se piše kad izađe, samo to ću reći", rekla je ona i dodala da je ona prava dama i da iako ima svašta da kaže prećutaće.

Otkrila nam je i da je Jovani "održala lekciju" prije ulaska u Zadrugu i da joj je poručila da se ne nervira, da zna šta je čeka napolju i da ne dozvoli da joj neko tamo to upropasti.

Iako je u Zadrugu 2 ušla pošto ju je Matora iznervirala, Sanja sada ističe da ne postoji to što bi ona mogla da uradi da bi je natjeralo da opet postane rijaliti učesnik.

"Ako se slučano zaljubi naravno da ćemo raskinuti, ali neću je ostaviti na cjedilu pošto je ona meni sve prepustla račune i stvari, ali se nadam da se ipak neće zaljubiti", rekla je ona i dodala da misli da trenutno nema konkurenciju u rijalitiju.

Za kraj nam je pjevačica otkrila da je sigurno nećemo gledati u Zadruzi 3, da se sada posvetila karijeri i da sprema dvije nove pjesme do kojih će jedna vjerovatno biti duet, ali se još uvijek ne zna sa kim.

Sve vijesti