Sandra Afrika UHAPŠENA u CG! Vozila pijana u Budvi!

Autor:

Dva dana nakon što je na Instagram profilu objavila kako je kažnjena za prekoračenje brzine jer je na putu na kojem je ograničenje 130 kilometara na sat vozila 244, Sandra Afrika ptivedena je zbog nesavjesne vožnje u policijsku stanicu!

Sandra Afrika UHAPŠENA u CG! Vozila pijana u Budvi! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Pjevačica je u Crnu Goru stigla sa svojim skupocjenim džipom a paparaco Kurira uhvatio je kako Sandru u Budvi privode u policijsku stanicu. 

Kurir piše da je pjevačica tokom svog koncerta na primorju sve vrijeme pila, a policijska patrol zaustavila ju je kada je krenula u hotelsku sobu. 


Izvor Kurira tvrdi da se i bez provjere vidjelo da je Sandra popila, te da su budvanski policajci tražili da uradi alko-test.

Pošto je test pokazao da je pjevačica vozila u alkoholisanom stanju sprovedena je u stanicu, rekao je neimenovani izvor Kurira.

Iako je bilo crno na bijelo da je konzumirala alkohol, Sandra je pokušala da ih ubijedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smještaj blizu. Međutim, odvedena je na trežnjenje do podneva, a prijatelji su joj donijeli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 evra”, prenio je Kurir izjavu svog izvora.

Tagovi:
Sve vijesti