Dragana Kosjerina postala "glumica" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Lena Kovačević objavila je spot za svoj najnoviji singl "Samo da mi je" u kojem se pojavljuje jedna od najlepših srpskih voditeljki.

Dragana Kosjerina postala "glumica" (FOTO, VIDEO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ćerka poznatog pisca Dušana Kovačevića pevačica Lena Kovačević objavila je spot za svoj najnoviji singl "Samo da mi je". Pesma je za vrlo kratko vreme došla u sam vrh slušanosti na radio stanicama, iako je do sada postojala samo audio verzija.

Pored Lene u spotu se kao specijalni gost pojavljuje poznata voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina.

Tekst za pesmu je napisao Vladimir Danilović, muziku je komponovao Darko Dimitrov, a objavljena je u izdanju Magic Records.

Lena Kovačević je autentičan srpski autor i izvođač i za nju je karakteristična raznovrsnost zvuka, od džeza do pop numera i svetskih hitova izvedenih u posebnom aranžmanu. Lenini albumi doživeli su višestruka izdanja, a Lena je do sada nastupala širom Srbije, regiona, Evrope i Amerike.

Nedavo je održala koncert u Botaničkoj bašti u Beogradu, zatim koncert u Nemačkoj uz simfonijski orkestar i ansambl Josef & Friends, zatim je usledio nastup na Kotor Art Festivalu sa Big bendom RTS-a.

Najlepše srpske voditeljke ANKETA

Za naredni period najavljeno je da će Kovačevićeva održati još jedan koncert pred beogradskom publikom, ali i da će nastupiti na Nedelji mode u Milanu na reviji Suzane Perić.

Novi spot i pesmu "Samo da mi je" pogledajte OVDE.

Pogledajte MONDO prilog s lepom voditeljkom:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Tagovi:
Sve vijesti