ZA GRAND! I za 150.000 eura... (FOTO)

Autor:

Članica žirija muzičkog takmičenja navodno dobija odličan honorar za narednu sezonu

ZA GRAND! I za 150.000 eura... (FOTO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović će ostati u žiriju "Zvezda Granda" i u narednoj sezoni i to za 150.000 evra!

"Ako se uzme u obzir da sezona traje skoro godinu dana, odnosno ima preko 40 emisija, a svi u žiriju kao mentori imaju svoje kandidate, s kojima rade cele nedelje, onda je sasvim očekivano da po emisiji zarade nekoliko hiljada evra. Takav stav je imala i Šerifovićeva, pa je to saopštila Popoviću. Marija se dugo dvoumila da li da učestvuje u narednoj sezoni. Ipak, na kraju je rešila da ostane, ali ne po svaku cenu", rekao je neimenovani izvor "Kuriru"  dodao:

"Kada ju je Saša pitao: 'Marija, ostaje li isto i za sledeću godinu, bićeš s nama, je l' tako?', ona mu je rekla da ne zna, jer je to za nju previše energije, koju ipak želi da usmeri na svoju karijeru. Onda je Popović rekao da je svakako odlučio da članove žirija u sledećoj sezoni više plati, jer su postigli odličnu gledanost, a Marija mu je dobacila: 'E, pa kad imaš tolike pare za jahtu, imaš i 150.000 evra za mene'". 

Ovako je bilo u finalu:

Posle nekoliko dana, kada su ponovo zvanično razgovarali na ovu temu, direktor "Granda" i pevačica saglasili su se o svim detaljima, pa i o novcu.

"Saša je sam rekao Mariji iznos, i to isti onaj koji je i ona tražila. Očigledno da on smatra da Marija toliko zaslužuje, što je i dokazala time što je njena kandidatkinja Džejla Ramović pobedila u poslednjoj sezoni. Sigurno je da to za Sašu nije mnogo čim je bez razmišljanja pristao na Marijin uslov", dodaje isti izvor.

Ni pevačica ni prvi čovek Granda se nisu oglašavali ovim povodom.

Ovako je izgledao žiri...

Sve vijesti