Dnevni horoskop za 20. 6. 2019.

Autor:

 

Dnevni horoskop za 20. 6. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Drugi ljudi su Vam od pomoći danas. Uspješan dan Vas očekuje. Moguće su neke nove opcije za napredak na poslu.

Bik

Pokažite svoja osjećanja voljenoj osobi. Ako ste slobodni, romantični ste i željni ste novih poznanstava. Obaveze na poslu nemojte da odlažete jer nećete stići sve na vrijeme, ako ne budete odgovorni.

Blizanci

Budite komunikativni. Iskoristite neke bitne događaje  ili poslovni put, da stvorite nove kontakte i da poboljšate odnose sa kolegama. Pozitivniji ste nego prethodnih dana.

Rak

Danas ćete dobiti dobre vijesti u vezi sa poslom i promjenama koje će uslijediti. Moguć je napredak. Bilo bi dobro da nađete malo više vremena za partnera i porodicu.

Lav

Bilo bi dobro da se suzdržite ishitrenih reakcija. Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promijenite. Napetost će biti smanjena na kraju dana.

Djevica

Danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu i zabavnu osobu. Ne plašite se da kažete šta Vam sve smeta u vezi. Partner će imati razumijevanja za Vas. Privedite zadatke kraju, ne ostavljajte ništa na pola.

Vaga

Imajte u vidu da ćete sigurno imati više obaveza na poslu nego inače. Fokusirajte se na ono što je stvarno bitno, a ne započinjite ništa novo. Budite temeljni.

Škorpija

Organizacija je jako bitna. Odlično se osjećate. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na poslu, radite kako možete i dajte sve od sebe.

Strijelac

Potrebna Vam je relaksacija. Ako bude prilike za kraći put, ne propuštajte je. Komunikativni ste i dobro raspoloženi.

Jarac

Slobodni, strastveni ste i skloni flertu. Ako ste zauzeti, pokušajte da partneru pokažete svoja osjećanja, iako Vam to nije baš lako. Bićete zadovoljni situacijom na poslu.

Vodolija

Danas je dan kada treba da budete prijatni prema drugima iako ste napeti. Ako ste zauzeti, moguće su rasprave. Ako ste slobodni, na poslu možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Ribe

Neka osoba sa kojom radite Vas može sabotirati u napredovanju na poslu. Dajte sve od sebe da biste sve završili na vrijeme. Bitno je da uklopite privatne obaveze u današnji dan, da ne biste zapostavljali porodicu.

Tagovi:
Sve vijesti