Šta je privlačnije - "pločice" VS stomačić? (ANKETA)

Autor:

Glasajte u našoj anketi – da li su vam privlačniji muškarci koji imaju savršene mišiće na stomaku ili oni koji imaju malo stomačića...

Šta je privlačnije - "pločice" VS stomačić? (ANKETA) Foto: Guliver/Getty Images/Nikolas_jkd

Istraživanje koje je sproveo Planet Fitness u Britaniji dalo je neočekivane rezultate – ženama su draži muškarci koji imaju malo "šlaufa" od onih koji imaju isklesane mišiće.

Da budemo precizni, tu se ne misli na gojazne muškarce, već na one koji ne izgledaju baš kao Apolon, već imaju malo "opušteniji" stomak.

Ovo istraživanje je pokazalo da 78 odsto ispitanika smatra da je ključno samopouzdanje, te da "pločice" nikako nisu presudne u tome koliko su muškarci privlačni suprotnom polu.

"Četvoro od petoro muškaraca i žena smatra da je 'prosječno' tijelo, tj. stomak bez isklesanih mišića, znak da je muškarcu prijatno u sopstvenoj koži", saopšteno je nakon studije.

Rezultati su pokazali i da 65 odsto ljudi ovakve muškarce smatra privlačni, a ono što je još i bolje od toga, ispostavilo se i da su ovi muškarci srećniji.

"Više muškaraca sa malim šlaufom, u odnosu na prošlu godinu, rekli su da su srećni i zadovoljni svojim tijelom – 79 odsto u odnosu na prošlogodišnjih 64 odsto, a 47 odsto ih je manje opterećeno svojih izgledom".


Sve vijesti