Ko će stalno da nosi onaj štap za selfije... (VIDEO)

Autor:

Suzana Mančić o Instagramu, razvodu kćerke, teretani i penziji!

0
A- A A+

Voditeljka Suzana Mančić pričala je za "Alo" o raznim temama. Jedna od onih koje su je rastužile bila je razvod njene kćerke Teodore.

Kćerka voditeljke se razvela od starijeg biznismena

"Sada je dobro, radi, prima svoju platicu i zadovoljna je. Ne želim da pričam protiv njenog bivšeg muža, ali to nije bio život za nju. Kada je to shvatila i rekla mi, kao i svaka majka, plakala sam danima," rekla je Suzana.

I dalje prima pohvale za izgled, a pripisuje ga redovnom vježbanju koje je nedavno batalila.

"Dvadeset godina sam išla u teretanu, tijelo je to zapamtilo. Sada sam prestala da idem, ulijenjila sam se, ali ponekad uradim nekoliko trbušnjaka i odmah se vidi razlika, meni je to do genetike. Ne opterećujem se ni godinama, ni kilogramima, važno mi je da se dobro osjećam," rekla je ona.

Suzana za MONDO: Eh, što nisam sela na traktor!

"Volim da švrljam po Instagramu, ali ne dijelim često objave. Kćerke su me savjetovale da ne budem previše aktivna, da se ne nerviram oko negativnih komentara. Nekada sam svakodnevno objavljivala fotke, sada me malo i mrzi, ne mogu stalno da nosim onaj štap, da pravim seflije i namiještam se, postalo mi je zamorno!"

Posao joj nije postao zamoran, niti će to ikada postati.

"Posljednjih pet godina govorim sebi, Mančićka, vrijeme je, idi u penziju. Ali uvek iskoči neki posao, i žao mi je da odbijem. Ne plašim se penzije, znam da će za mene i tada biti posla, ali nije mi još vrijeme," rekla je ona.

Pogledajte MONDO TV sa Suzanom!

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Tagovi:
Sve vijesti