Obezbeđenje razdvajalo "malog" Bekama i devojku!

Autor:

Sin poznatog fudbalera i modne kreatorke, napravio je javni skandal sa manekenkom usred Kana.

Obezbeđenje razdvajalo "malog" Bekama i devojku! Foto: Guliver/Getty/Jeff Spicer

Sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (20), i njegova djevojka manekenka Hana Kros (22) napravili su skandal u jednom elitnom restoranu tokom Filmskog festivala u Kanu.

Par je u toku podneva sjeo u otvoreni restoran ispred hotela, gdje su naručili piće, a potom stravično počeli da se svađaju, prenose strani mediji. Počeli su da viču jedno na drugo, da se svađaju, a Hana je u jednom trenutku uzela svoj telefon i okrenula se od Bruklina.

"Prolaznici su bili šokirani kada su videli da se Bruklin i Hana žestoko svađaju pred svima. U jednom trenutku je ona počela da plače i vrišti, iako su bili na otvorenom", rekao je izvor za "The Sun", i dodao da je par razmenjivao i uvrede.

U tom trenutku je reagovalo i obezbeđenje, koje je razdvojilo par. Odmah su obavešteni i Dejvid i Viktorija Bekam o incidentu koji se dogodio, a njih dvoje su ozbiljno zabrinuti zbog "toksične veze" koju ima njihov sin.

Upozorenje: Dalje od našeg sina! (FOTO)

"Hana jako teško podnosi Bruklinov status i sve što sa sobom nosi zabavljanje sa članom porodice Bekam, dok je Bruklin veoma ljubomoran i ne podnosi mušku pažnju koju Hana dobija. Takođe, izuzetno ga nervira što ona ne želi da potpiše ugovor o poverljivosti, koji će najpre zaštititi njegove roditelje", završava izvor.

Ipak, svađa navodno nije eskalirala u fizički obračun, a par se nakon toga pomirio i nastavio dalje s provodom u Kanu.

Tagovi:
Sve vijesti